De Business of Design Week in Hong Kong, een van de meest prestigieuze designevenementen in Azië, vindt plaats van 2 tot 7 december en koos dit jaar voor België als partnerland.

Van 2 tot 7 december vindt in Hong Kong opnieuw de Business of Design Week (BoDW) plaats. Het evenement koos dit jaar voor een samenwerking met 'Belgian Spirit', een initiatief dat werd opgestart om Belgische architectuur, design en mode te promoten in Azië tijdens de BoDW en andere gelegenheden.

België wordt gerepresenteerd door een hele resem landgenoten die iets te betekenen hebben in de wereld van design. Hieronder vindt u een opsomming van de Belgische sprekers op de Design Week. Voor de precieze data, uren en locaties kan u surfen naar de website van de BoDW.

Belgische sprekers:

Maxime Szyf van MAXIMALdesign en Ruud Belmans van Pinkeye.

Olivier Bastin, architect en co-oprichter van L'Escaut Architectures.

Anne Chapelle , CEO van modemerken van Ann Demeulemeester en Haider Ackermann.

Thierry Brunfaut, oprichter van Base Design.

Christine Conix, manager van CONIX RDBM Architects.

Hilde Daem van Robbrecht en Daem architecten.

Julien De Smedt van JDC Architects.

Alain Gilles van 'Alain Gilles/The Studio'.

Sven Grooten van B-architecten.

Charles Kaisin, architect en ontwerper.

Jan Kriekels van CEO of Jaga NV.

Xavier Lust, ontwerper.

Jean-Pierre Lutgen van ICE SA.

Tim Parker, CEO van Samsonite.

Elvis Pompilio, modeontwerper en Jean Paul Masse, zakelijk brein achter Pompilio.

Bart Van der Schueren van Materialise.

Danny Venlet, interieurarchitect.

Hubert Verstraeten van de TAMAWA Design Studio.

(LP)

De Business of Design Week in Hong Kong, een van de meest prestigieuze designevenementen in Azië, vindt plaats van 2 tot 7 december en koos dit jaar voor België als partnerland. Van 2 tot 7 december vindt in Hong Kong opnieuw de Business of Design Week (BoDW) plaats. Het evenement koos dit jaar voor een samenwerking met 'Belgian Spirit', een initiatief dat werd opgestart om Belgische architectuur, design en mode te promoten in Azië tijdens de BoDW en andere gelegenheden. België wordt gerepresenteerd door een hele resem landgenoten die iets te betekenen hebben in de wereld van design. Hieronder vindt u een opsomming van de Belgische sprekers op de Design Week. Voor de precieze data, uren en locaties kan u surfen naar de website van de BoDW. Belgische sprekers: Maxime Szyf van MAXIMALdesign en Ruud Belmans van Pinkeye. Olivier Bastin, architect en co-oprichter van L'Escaut Architectures. Anne Chapelle , CEO van modemerken van Ann Demeulemeester en Haider Ackermann. Thierry Brunfaut, oprichter van Base Design. Christine Conix, manager van CONIX RDBM Architects. Hilde Daem van Robbrecht en Daem architecten. Julien De Smedt van JDC Architects. Alain Gilles van 'Alain Gilles/The Studio'. Sven Grooten van B-architecten. Charles Kaisin, architect en ontwerper. Jan Kriekels van CEO of Jaga NV. Xavier Lust, ontwerper. Jean-Pierre Lutgen van ICE SA. Tim Parker, CEO van Samsonite. Elvis Pompilio, modeontwerper en Jean Paul Masse, zakelijk brein achter Pompilio. Bart Van der Schueren van Materialise. Danny Venlet, interieurarchitect. Hubert Verstraeten van de TAMAWA Design Studio. (LP)