Als alternatief voor het traditionele houten vogelkastje lanceert de Belgische designer Quentin de Coster dit kleurrijke en vrolijke exemplaar, dat de naam 'Spot' kreeg. Het 'hoedje' bestaat uit polystyreen, dat door het te verwarmen en te plooien rondom een mal in vorm gebracht werd. Voor de basis gebruikte De Coster aluminium.

Doordat 'Spot' een vrijstaand vogelhuisje is, heeft De Coster rond het huisje een platform gecreëerd waar de vogels kunnen landen. Meer bescherming vinden ze in het huisje zelf. (EH)

Als alternatief voor het traditionele houten vogelkastje lanceert de Belgische designer Quentin de Coster dit kleurrijke en vrolijke exemplaar, dat de naam 'Spot' kreeg. Het 'hoedje' bestaat uit polystyreen, dat door het te verwarmen en te plooien rondom een mal in vorm gebracht werd. Voor de basis gebruikte De Coster aluminium. Doordat 'Spot' een vrijstaand vogelhuisje is, heeft De Coster rond het huisje een platform gecreëerd waar de vogels kunnen landen. Meer bescherming vinden ze in het huisje zelf. (EH)