Goed nieuws voor fans van het Vitra-meubilair met een beperkt budget. Op 14 december doet het merk opnieuw zijn toonzaalmodellen van de hand tegen uitzonderlijke prijzen.
Heel wat liefhebbers hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de jaarlijkse stockverkoop van Vitra. Dit jaar biedt het meubelmerk een groot aanbod uit de 'Homecollectie' aan, maar ook alles voor de inrichting van het kantoor wordt aan kleine prijsjes verkocht.

Zoals gewoonlijk kunnen er geen goederen worden gereserveerd. Wel wordt er een kijkdag georganiseerd op 13 december om u in staat te stellen uw aankopen voor te bereiden. Het salesteam kan uw vragen beantwoorden op deze dag, maar u kan dus niets reserveren of kopen.

Voor zij die niet aanwezig kunnen zijn op de kijkdag voorziet Vitra enkele beelden van het aanbod op hun Facebookpagina.

Praktisch
Adres: Vitra Belgium, Woluwelaan 137 te Diegem. Tel 02/725.84.00
Stockverkoop op 15 december van 9u tot 15u
Kijkdag op 13 december van 8.30u tot 17.30 u

U kan zowel cash als met bancontact betalen. Visakaarten worden niet aanvaard.
U staat zelf in voor het transport van de artikelen.

(LP)

Goed nieuws voor fans van het Vitra-meubilair met een beperkt budget. Op 14 december doet het merk opnieuw zijn toonzaalmodellen van de hand tegen uitzonderlijke prijzen. Heel wat liefhebbers hebben er reikhalzend naar uitgekeken: de jaarlijkse stockverkoop van Vitra. Dit jaar biedt het meubelmerk een groot aanbod uit de 'Homecollectie' aan, maar ook alles voor de inrichting van het kantoor wordt aan kleine prijsjes verkocht. Zoals gewoonlijk kunnen er geen goederen worden gereserveerd. Wel wordt er een kijkdag georganiseerd op 13 december om u in staat te stellen uw aankopen voor te bereiden. Het salesteam kan uw vragen beantwoorden op deze dag, maar u kan dus niets reserveren of kopen. Voor zij die niet aanwezig kunnen zijn op de kijkdag voorziet Vitra enkele beelden van het aanbod op hun Facebookpagina. Praktisch Adres: Vitra Belgium, Woluwelaan 137 te Diegem. Tel 02/725.84.00 Stockverkoop op 15 december van 9u tot 15u Kijkdag op 13 december van 8.30u tot 17.30 u U kan zowel cash als met bancontact betalen. Visakaarten worden niet aanvaard. U staat zelf in voor het transport van de artikelen. (LP)