Op zondag 23 september grijpt de populairste vintagemarkt van Vlaanderen plaats op de vrijdagmarkt in Gent. Deze designrommelmarkt is dit maal dubbel zo groot.

Iedereen kent natuurlijk de wekelijkse vlooienmarkt rond de kerk van Sint-Jacobs in Gent. In de buurt daarrond vinden we heel wat antiquairs, brocanteurs en vintagehandelaren. Enkele jaren terug slaagden de vintagehandelaren de handen in elkaar om eenmaal per jaar een extra grote markt te organiseren op de Vrijdagmarkt. Deze succesrijke markt is aan zijn vierde editie toe en wordt dit jaar dubbel zo groot, want de gehele Vrijdagmarkt wordt ingenomen. De deelnemende handelaren komen overal vandaan, uit ons land en de buurlanden. Het aanbod wordt weer aantrekkelijk en betaalbaar. Wie dus wat vintagespullen zoekt, een kast, lamp of zetel, trekt op zondag 23 september naar de Gentse Vrijdagmarkt, waar de designmarkt rond 9 u 's morgens begint en duurt tot 18u.

Piet Swimberghe

Op zondag 23 september grijpt de populairste vintagemarkt van Vlaanderen plaats op de vrijdagmarkt in Gent. Deze designrommelmarkt is dit maal dubbel zo groot.Iedereen kent natuurlijk de wekelijkse vlooienmarkt rond de kerk van Sint-Jacobs in Gent. In de buurt daarrond vinden we heel wat antiquairs, brocanteurs en vintagehandelaren. Enkele jaren terug slaagden de vintagehandelaren de handen in elkaar om eenmaal per jaar een extra grote markt te organiseren op de Vrijdagmarkt. Deze succesrijke markt is aan zijn vierde editie toe en wordt dit jaar dubbel zo groot, want de gehele Vrijdagmarkt wordt ingenomen. De deelnemende handelaren komen overal vandaan, uit ons land en de buurlanden. Het aanbod wordt weer aantrekkelijk en betaalbaar. Wie dus wat vintagespullen zoekt, een kast, lamp of zetel, trekt op zondag 23 september naar de Gentse Vrijdagmarkt, waar de designmarkt rond 9 u 's morgens begint en duurt tot 18u. Piet Swimberghe