Van idee tot plaatsing: Sébastien en Jean-François bieden een totaalpakket aan met hun scenografie en object design-bedrijf . Ze moedigen een dialoog aan tussen het product en de gebruiker. Hun architecturale interventies combineren licht, kleur, ergonomie en materialen. Op een aangename manier transformeren ze werk- en leefruimtes voor zowel particulieren als bedrijven.

Het hoofddoel van Design With Genius is om mensen - zowel gebruikers van de ruimte als toevallige passanten - bewuster te maken van hun omgeving.

Hoe ze precies te werk gaan ontdek je in deze video.

Urban Crafts is een initiatief dat jaarlijks nieuwe, jonge, creatieve makers selecteert en verenigt in een community van intussen meer dan 32.000 leden op Facebook. De deelnemers worden geselecteerd op basis van criteria zoals relevantie, hedendaags karakter en pro-activiteit. Ze krijgen ondersteuning om zichzelf online beter te profileren en offline te netwerken via evenementen en workshops. Urban Crafts is een gezamenlijk project van Trendwolves en Hello bank!.

Stem op jouw favoriet

Tot 12 december kan het publiek een stem uitbrengen om dé Urban Crafter 2016 te verkiezen. Surf naar www.urbancrafts.tv en ontdek de 32 Urban Crafters. Van 1 tot en met 18 december stellen de makers tentoon in de vitrines van de Lakenestraat tijdens Maker.Street.

(LP)

Van idee tot plaatsing: Sébastien en Jean-François bieden een totaalpakket aan met hun scenografie en object design-bedrijf . Ze moedigen een dialoog aan tussen het product en de gebruiker. Hun architecturale interventies combineren licht, kleur, ergonomie en materialen. Op een aangename manier transformeren ze werk- en leefruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Het hoofddoel van Design With Genius is om mensen - zowel gebruikers van de ruimte als toevallige passanten - bewuster te maken van hun omgeving. Hoe ze precies te werk gaan ontdek je in deze video. (LP)