Op 15 en 16 december vindt in Genk de kerstmarkt X-MAS MARKED plaats, een initiatief van het begeleidingstraject MARKED. De kerstmarkt biedt een verkoopsplatform voor vijftig ontwerpers die hun producten willen aanbieden aan een divers publiek. Je kan er terecht voor leuke budgetvriendelijke cadeaus, juwelen en design. In totaal nodigen drie organisaties - DSGNRMRKT, So On Concept en Markt van Morgen - ontwerpers uit.

DSGNRMRKT levert 11 van de ongeveer 50 designers aan en krijgt een corner om in te vullen. Naast de vaste DSGNRMRKT-waarden zoals Black Balloon, Titi + The German Kid en Karolien Verstraeten, is er ook heel wat nieuw talent te vinden. Onder meer Sofie Claes en juweelontwerpster Danielle Vroemen hebben er een stand. Daarnaast kan je ook kledij en sieraden kopen van Lena Berens, net als de ontwerpen van het Nederlandse collectief Strikks, Riflect, Va-Tout, Barike en Je 's Oui.

Wie op zoek is naar een leuk cadeau en de kerstdrukte wat wil mijden, moet zeker een bezoekje brengen aan deze unieke markt.


Wanneer: zaterdag 15 & 16 december 2012: 11.00 - 18.00

Waar: C-mine, 3600 Genk

Info: Gratis inkom, enkel te betalen met cash

Op 15 en 16 december vindt in Genk de kerstmarkt X-MAS MARKED plaats, een initiatief van het begeleidingstraject MARKED. De kerstmarkt biedt een verkoopsplatform voor vijftig ontwerpers die hun producten willen aanbieden aan een divers publiek. Je kan er terecht voor leuke budgetvriendelijke cadeaus, juwelen en design. In totaal nodigen drie organisaties - DSGNRMRKT, So On Concept en Markt van Morgen - ontwerpers uit.DSGNRMRKT levert 11 van de ongeveer 50 designers aan en krijgt een corner om in te vullen. Naast de vaste DSGNRMRKT-waarden zoals Black Balloon, Titi + The German Kid en Karolien Verstraeten, is er ook heel wat nieuw talent te vinden. Onder meer Sofie Claes en juweelontwerpster Danielle Vroemen hebben er een stand. Daarnaast kan je ook kledij en sieraden kopen van Lena Berens, net als de ontwerpen van het Nederlandse collectief Strikks, Riflect, Va-Tout, Barike en Je 's Oui.Wie op zoek is naar een leuk cadeau en de kerstdrukte wat wil mijden, moet zeker een bezoekje brengen aan deze unieke markt.