Het Brusselse vierstellenhotel Thon Hotel Brussels City Centre werd in een nieuw kleedje gestoken met de hulp van de Noorse interieurarchitect Trond Ramsoskar. Het hotel, dat deel uitmaakt van de Noorse keten Thon, liet het restaurant en de lobby renoveren. Het voorheen eerder klassieke interieur kreeg een nieuwe, frisse look waarin kleur en verrassend meubilair met een vleugje transparantie de rode draad vormen.

Met het Thon Brussels City Centre was Trond Ramsoskar niet aan zijn proefstuk toe. Zo is zijn kleurrijke signatuur ook terug te vinden in het Thon EU in Brussel, dat de deuren opende in april 2012. (RDM)

Het Brusselse vierstellenhotel Thon Hotel Brussels City Centre werd in een nieuw kleedje gestoken met de hulp van de Noorse interieurarchitect Trond Ramsoskar. Het hotel, dat deel uitmaakt van de Noorse keten Thon, liet het restaurant en de lobby renoveren. Het voorheen eerder klassieke interieur kreeg een nieuwe, frisse look waarin kleur en verrassend meubilair met een vleugje transparantie de rode draad vormen. Met het Thon Brussels City Centre was Trond Ramsoskar niet aan zijn proefstuk toe. Zo is zijn kleurrijke signatuur ook terug te vinden in het Thon EU in Brussel, dat de deuren opende in april 2012. (RDM)