Geen rode lichtstralen of houten interieur meer in de nieuwe infraroodsauna's van Thermalux. Het bedrijf uit Herentals kiest voor een strakke vormgeving en een zwart interieur.

Door de klassieke rode stralingselementen te vervangen door infracarbonstralers wordt de warmte op een gelijkmatige manier verdeeld over de hele oppervlakte en dus ook over uw lichaam. Nog een pluspunt is het lage verbruik van deze nieuwe warmtebron.

Ook visueel bieden deze stralers een voordeel. De lage oppervlaktetemperatuur laat de ontwerpers toe om andere materialen dan hout te gebruiken. De infracarbonstralers zitten verstopt in een zwart interieur. Fijne houten latjes werken de designlook af.

Om ten volle te genieten in de sauna kan u ze samenstellen volgens uw eigen smaak. Zo kan de kleur van het licht aangepast worden. Muziek beluisteren kan via de ingebouwde radio of u kan uw iPod aansluiten. Zelfs de buitenkant kan naar eigen voorkeur opgesmukt worden. Een rode, gele, groene of blauwe sauna is geen enkel probleem. U kan zelfs een foto of favoriet kunstwerk op de cabine laten afdrukken. Wie het liever sober houdt, heeft de keuze uit wit, zwart of inox.

Tiffany Philips

Geen rode lichtstralen of houten interieur meer in de nieuwe infraroodsauna's van Thermalux. Het bedrijf uit Herentals kiest voor een strakke vormgeving en een zwart interieur. Door de klassieke rode stralingselementen te vervangen door infracarbonstralers wordt de warmte op een gelijkmatige manier verdeeld over de hele oppervlakte en dus ook over uw lichaam. Nog een pluspunt is het lage verbruik van deze nieuwe warmtebron. Ook visueel bieden deze stralers een voordeel. De lage oppervlaktetemperatuur laat de ontwerpers toe om andere materialen dan hout te gebruiken. De infracarbonstralers zitten verstopt in een zwart interieur. Fijne houten latjes werken de designlook af. Om ten volle te genieten in de sauna kan u ze samenstellen volgens uw eigen smaak. Zo kan de kleur van het licht aangepast worden. Muziek beluisteren kan via de ingebouwde radio of u kan uw iPod aansluiten. Zelfs de buitenkant kan naar eigen voorkeur opgesmukt worden. Een rode, gele, groene of blauwe sauna is geen enkel probleem. U kan zelfs een foto of favoriet kunstwerk op de cabine laten afdrukken. Wie het liever sober houdt, heeft de keuze uit wit, zwart of inox. Tiffany Philips