Tijdens de weekends van 25, 26 en 27 november en van 2, 3 en 4 december maak je in het centrum van Gent een boeiende kunstwandeling langs tal van kunstgaleries, vintagezaken en antiekzaken. De wandeling leidt je van Sint-Jacobs door het Patershol tot in Onderbergen. Overal hangen er vlaggen die de deelnemers van Ganda21 aanduiden.

Dit is ook een unieke kans om op je weg de expo "Voor god en geld" in het Caermersklooster (tot 1.1.17) mee te pikken. Wie zijn tocht op Sint-Jacobs begint vindt alle info in de Galerie St-John, maar kan ook kijken op de site. (PSW).

Tijdens de weekends van 25, 26 en 27 november en van 2, 3 en 4 december maak je in het centrum van Gent een boeiende kunstwandeling langs tal van kunstgaleries, vintagezaken en antiekzaken. De wandeling leidt je van Sint-Jacobs door het Patershol tot in Onderbergen. Overal hangen er vlaggen die de deelnemers van Ganda21 aanduiden. Dit is ook een unieke kans om op je weg de expo "Voor god en geld" in het Caermersklooster (tot 1.1.17) mee te pikken. Wie zijn tocht op Sint-Jacobs begint vindt alle info in de Galerie St-John, maar kan ook kijken op de site. (PSW).