Het Belgische designlabel Sixinch houdt op 1 mei een stockverkoop van prototypes, stuks met kleine productiefoutjes en overstock. De kortingen lopen op tot 50 %.

Voor wie de ontwerpen van Pieter Jamart en Michel Sels - de bezielers van Sixinch - niet kent, het betreft meubelen vervaardigd uit gecoat schuim dat waterbestendig en onbreekbaar is, in alle vormen en maten. Hun items worden stuk voor stuk gekenmerkt door originaliteit en een creatief design.

Omdat ze vinden dat hun ontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, hebben ze besloten om een stockverkoop te houden waarbij je The Diamond Pouf, The Lounge Sofa of The Louis op de kop kan tikken aan sterk verminderde prijs.

De foamcoating meubels van Sixinch zijn onder meer terug te vinden in het Centre Pompidou, het Mondrian Hotel in Miami en het terras van 't Zilte in het MAS. (RDM)

Het Belgische designlabel Sixinch houdt op 1 mei een stockverkoop van prototypes, stuks met kleine productiefoutjes en overstock. De kortingen lopen op tot 50 %. Voor wie de ontwerpen van Pieter Jamart en Michel Sels - de bezielers van Sixinch - niet kent, het betreft meubelen vervaardigd uit gecoat schuim dat waterbestendig en onbreekbaar is, in alle vormen en maten. Hun items worden stuk voor stuk gekenmerkt door originaliteit en een creatief design. Omdat ze vinden dat hun ontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, hebben ze besloten om een stockverkoop te houden waarbij je The Diamond Pouf, The Lounge Sofa of The Louis op de kop kan tikken aan sterk verminderde prijs. De foamcoating meubels van Sixinch zijn onder meer terug te vinden in het Centre Pompidou, het Mondrian Hotel in Miami en het terras van 't Zilte in het MAS. (RDM)