"Noem het gerust een design crush." aldus Serax-man Axel Van Den Bossche over zijn eerste kennismaking met de collectie van PJMARES. De founding father van Serax was meteen enthousiast over de innovatieve stijl van PJMARES en besloot dat enthousiasme om te zetten in een concrete samenwerking. Het Antwerpse designbedrijf neemt de productie en internationale distributie van PJMARES voor zijn rekening en hoopt op deze manier een springplank te vormen voor het Brusselse design duo.

Serax zal drie items uit de huidige collectie van PJMARES opnemen in zijn collectie en presenteren op Interieur Kortrijk. Het gaat om de 'butterfly shelves', de 'oona racks' en de 'sanba tafels'. Ook een vierde item staat op de agenda, want Serax is vragende partij voor een PJMARES stoel. Die zou moeten aansluiten bij de sanba tafels, maar dat is dus voor later.

sanba tafels, .
sanba tafels © .

(EK)

"Noem het gerust een design crush." aldus Serax-man Axel Van Den Bossche over zijn eerste kennismaking met de collectie van PJMARES. De founding father van Serax was meteen enthousiast over de innovatieve stijl van PJMARES en besloot dat enthousiasme om te zetten in een concrete samenwerking. Het Antwerpse designbedrijf neemt de productie en internationale distributie van PJMARES voor zijn rekening en hoopt op deze manier een springplank te vormen voor het Brusselse design duo.Serax zal drie items uit de huidige collectie van PJMARES opnemen in zijn collectie en presenteren op Interieur Kortrijk. Het gaat om de 'butterfly shelves', de 'oona racks' en de 'sanba tafels'. Ook een vierde item staat op de agenda, want Serax is vragende partij voor een PJMARES stoel. Die zou moeten aansluiten bij de sanba tafels, maar dat is dus voor later.(EK)