Op zaterdag 26 en zondag 27 april 2014 vindt de overdekte 'designbrocante' Brussels Design Market plaats in Tour & Taxis.

De Brussels Design Market zag het levenslicht in 2002. De vlooienmarkt, die exclusief gewijd is aan design, is intussen uitgegroeid tot een van de grootste vintagemarkten in Europa.

Op de markt vind je allerlei leuke designmeubels en decoratiespullen uit de jaren vijftig tot begin jaren tachtig. Een honderdtal exposanten uit onder andere België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Italië stallen hun meubels en voorwerpen uit op de rommelmarkt in het Oud Maritiem Station van Tour & Taxis.

Praktisch

Zaterdag (14u-18u): dag voor professionals, rechtstreekse verkoop vanuit de vrachtwagen. De toegang bedraagt 20 euro.

Zondag (9u30-17u): dag voor het grote publiek (toegang: 5 euro), met ook de Brussels Oldtimer Market.

Surf voor meer info naar designseptember.be/designmarket/

Op zaterdag 26 en zondag 27 april 2014 vindt de overdekte 'designbrocante' Brussels Design Market plaats in Tour & Taxis. De Brussels Design Market zag het levenslicht in 2002. De vlooienmarkt, die exclusief gewijd is aan design, is intussen uitgegroeid tot een van de grootste vintagemarkten in Europa. Op de markt vind je allerlei leuke designmeubels en decoratiespullen uit de jaren vijftig tot begin jaren tachtig. Een honderdtal exposanten uit onder andere België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Italië stallen hun meubels en voorwerpen uit op de rommelmarkt in het Oud Maritiem Station van Tour & Taxis. Praktisch Zaterdag (14u-18u): dag voor professionals, rechtstreekse verkoop vanuit de vrachtwagen. De toegang bedraagt 20 euro. Zondag (9u30-17u): dag voor het grote publiek (toegang: 5 euro), met ook de Brussels Oldtimer Market. Surf voor meer info naar designseptember.be/designmarket/