Mookum lanceert een bijzondere lamp waarop je 's nachts al je ideeën en hersenspinsels kan noteren.

De beste ideeën ontstaan 's nachts wordt er weleens gezegd. Alleen jammer dat we die zo snel weer vergeten de volgende ochtend.

Daar heeft het designbureau Mookum een creatieve oplossing voor bedacht: de 'Drawlamp' zet je naast je bed om 's nachts al je ideeën en reminders op te noteren. Leg dat notitieboekje dus maar weg, alles kan nadien simpelweg af gewassen worden voor nieuwe aantekeningen de volgende dag of nacht.

Het functionele kunstwerkje is een uitvinding van Britse ontwerpers Sam en Jude. Ze ontwikkelden hun idee bij Mookum, een online platform waar jonge ontwerpers hun producten kunnen lanceren. (YU)

De magische Drawlamp is te koop via de website van Mookum voor 39,91 euro.

Mookum lanceert een bijzondere lamp waarop je 's nachts al je ideeën en hersenspinsels kan noteren. De beste ideeën ontstaan 's nachts wordt er weleens gezegd. Alleen jammer dat we die zo snel weer vergeten de volgende ochtend. Daar heeft het designbureau Mookum een creatieve oplossing voor bedacht: de 'Drawlamp' zet je naast je bed om 's nachts al je ideeën en reminders op te noteren. Leg dat notitieboekje dus maar weg, alles kan nadien simpelweg af gewassen worden voor nieuwe aantekeningen de volgende dag of nacht. Het functionele kunstwerkje is een uitvinding van Britse ontwerpers Sam en Jude. Ze ontwikkelden hun idee bij Mookum, een online platform waar jonge ontwerpers hun producten kunnen lanceren. (YU) De magische Drawlamp is te koop via de website van Mookum voor 39,91 euro.