De Zweedse designstudio Asshoff & Brogard heeft voor Normann Copenhagen een zwart houten druppelvormig haakje ontworpen. Zijn toepasselijke naam, Dropit, is een knipoog naar de functie én de vorm van het ontwerp.

De ontwerpers Johanna Asshoff en Hanna Brogard houden ervan om herkenbare vormen uit het dagelijkse leven in designobjecten te transformeren. Inspiratiebron voor de sobere Dropit-kapstok is de regen. De nerfstructuur van het beukenhout geeft elk kapstokje een uniek karakter.

De sobere druppel kan met gemak in zijn eentje de wand sieren of kan deel uitmaken van een grotere compositie. Dropit is verkrijgbaar in twee formaten. (MB)

De Zweedse designstudio Asshoff & Brogard heeft voor Normann Copenhagen een zwart houten druppelvormig haakje ontworpen. Zijn toepasselijke naam, Dropit, is een knipoog naar de functie én de vorm van het ontwerp. De ontwerpers Johanna Asshoff en Hanna Brogard houden ervan om herkenbare vormen uit het dagelijkse leven in designobjecten te transformeren. Inspiratiebron voor de sobere Dropit-kapstok is de regen. De nerfstructuur van het beukenhout geeft elk kapstokje een uniek karakter. De sobere druppel kan met gemak in zijn eentje de wand sieren of kan deel uitmaken van een grotere compositie. Dropit is verkrijgbaar in twee formaten. (MB)