Designlovers hebben het komende weekend vast al met felgeel aangekruist in hun agenda, maar voor zij die hun eerste stapjes richting interieurdecoratie zetten schreeuwen (lees: schrijven) wij het nog eens van de daken: het is weer tijd voor de stockverkoop van Quinze&Milan.

Het gerenommeerde Belgische merk met meubels uit QM foam doet zoals gewoonlijk showroommodellen, collectiestukken en one-offs van de hand voor een uitzonderlijke prijs. Een kijkje gaan nemen in het Q&M basecamp is sowieso de moeite, zij het alleen al om te ontdekken dat het merk meer produceert dan de beroemde en multifunctionele Pouf01.

Wij kunnen echter niet garanderen dat u er uw portefeuille niet zal moeten trekken. De ontwerpen van Quinze&Milan zijn nu eenmaal tijdloos en modern tegelijkertijd en passen in zowat ieder interieur. Twijfelaars worden vast over de streep getrokken door de bijzonder aantrekkelijke prijzen. Tip: wie het merk liket op Facebook krijgt er nog een aardige korting bovenop!

De Quinze & Milan stockverkoop zal plaatsvinden op 21 en 22 juni in Kortrijk. (Walle 113)

Designlovers hebben het komende weekend vast al met felgeel aangekruist in hun agenda, maar voor zij die hun eerste stapjes richting interieurdecoratie zetten schreeuwen (lees: schrijven) wij het nog eens van de daken: het is weer tijd voor de stockverkoop van Quinze&Milan. Het gerenommeerde Belgische merk met meubels uit QM foam doet zoals gewoonlijk showroommodellen, collectiestukken en one-offs van de hand voor een uitzonderlijke prijs. Een kijkje gaan nemen in het Q&M basecamp is sowieso de moeite, zij het alleen al om te ontdekken dat het merk meer produceert dan de beroemde en multifunctionele Pouf01. Wij kunnen echter niet garanderen dat u er uw portefeuille niet zal moeten trekken. De ontwerpen van Quinze&Milan zijn nu eenmaal tijdloos en modern tegelijkertijd en passen in zowat ieder interieur. Twijfelaars worden vast over de streep getrokken door de bijzonder aantrekkelijke prijzen. Tip: wie het merk liket op Facebook krijgt er nog een aardige korting bovenop!