Provincie Oost-Vlaanderen steunt aanstormend ontwerptalent met 5000 euro. Kandidaten voor de wedstrijd kunnen zich inschrijven tot 15 april. Rep je en maak kans op een leuke geldprijs en eeuwige roem.

Creatieve interieurontwerpers, grafische duizendpoten, veelbelovende modeontwerpers, originele textieldesigners, makers van websites, vernuftige keramiekontwerpers en andere vindingrijke vormgevers kunnen zich inschrijven voor de cultuurwedstrijd van Provincie Oost-Vlaanderen en maken kans op de Prijs Vormgeving.

Stel je uiterlijk 15 april kandidaat voor de Prijs Vormgeving van de Provincie Oost-Vlaanderen en win 5000 euro en een tentoonstelling in het Caermersklooster. (LP)

Surf voor meer info naar oost-vlaanderen.be.

Provincie Oost-Vlaanderen steunt aanstormend ontwerptalent met 5000 euro. Kandidaten voor de wedstrijd kunnen zich inschrijven tot 15 april. Rep je en maak kans op een leuke geldprijs en eeuwige roem. Creatieve interieurontwerpers, grafische duizendpoten, veelbelovende modeontwerpers, originele textieldesigners, makers van websites, vernuftige keramiekontwerpers en andere vindingrijke vormgevers kunnen zich inschrijven voor de cultuurwedstrijd van Provincie Oost-Vlaanderen en maken kans op de Prijs Vormgeving. Stel je uiterlijk 15 april kandidaat voor de Prijs Vormgeving van de Provincie Oost-Vlaanderen en win 5000 euro en een tentoonstelling in het Caermersklooster. (LP) Surf voor meer info naar oost-vlaanderen.be.