Het kwaliteitsmerk van notitieboekjes Moleskine heeft een serie van unieke sjablonen ontwikkeld die iedereen kan downloaden op zijn website.

Gebruikers van de gekende Moleskine notitieboekjes kunnen ook digitale gegevens, zoals contactpersonen, teksten of afbeeldingen uploaden en bewerken. Die kunt u dan afprinten en in het Moleskine boekje plakken.

De 'MSK Wizard' helpt met het vinden van een persoonlijk sjabloon naargelang interesse of genre. Met dit hulpmiddel kunt u bijvoorbeeld theaterproducties opzoeken in de lijst en toevoegen aan uw evenementenpagina.

Zo hoopt het merk de notebooks nog functioneler te maken en tegemoet te komen aan de personaliseringstrend.

Aïsa Knockaert

Het kwaliteitsmerk van notitieboekjes Moleskine heeft een serie van unieke sjablonen ontwikkeld die iedereen kan downloaden op zijn website. Gebruikers van de gekende Moleskine notitieboekjes kunnen ook digitale gegevens, zoals contactpersonen, teksten of afbeeldingen uploaden en bewerken. Die kunt u dan afprinten en in het Moleskine boekje plakken. De 'MSK Wizard' helpt met het vinden van een persoonlijk sjabloon naargelang interesse of genre. Met dit hulpmiddel kunt u bijvoorbeeld theaterproducties opzoeken in de lijst en toevoegen aan uw evenementenpagina. Zo hoopt het merk de notebooks nog functioneler te maken en tegemoet te komen aan de personaliseringstrend. Aïsa Knockaert