De Antwerpse conceptstore verdubbelde zijn oppervlakte, zodat liefhebbers van Scandinavisch design nu hun hartje kunnen ophalen aan heel wat moois. Meer dan 20 ontwerpers en merken kregen nu hun eigen plekje.

Bij MOOSE in the CITY kunnen zowel fashionista's als avontuurlijke zielen hun hart ophalen. Want het assortiment omvat modemerken als Filippa K en Selected, maar ook outdoormerken als Peak Performance en Bergans. Je kan er ook Scandinavische reisgidsen, films en toffe gebruiksobjecten vinden. Wie droomt van een reisje richting het Hoge Noorden kan bij MOOSE in the CITY terecht.

Maar na twee jaar was de shop aan uitbreiding toe. De oppervlakte van MOOSE in the CITY werd verdubbeld, zodat de nieuwe Scandinavische designafdeling genoeg ruimte krijgt. Je vindt er design van onder meer Hay, Bloomingville, Born in Sweden, Marimekko, Muuto en Luckyboysunday. (AB)

De Antwerpse conceptstore verdubbelde zijn oppervlakte, zodat liefhebbers van Scandinavisch design nu hun hartje kunnen ophalen aan heel wat moois. Meer dan 20 ontwerpers en merken kregen nu hun eigen plekje.Bij MOOSE in the CITY kunnen zowel fashionista's als avontuurlijke zielen hun hart ophalen. Want het assortiment omvat modemerken als Filippa K en Selected, maar ook outdoormerken als Peak Performance en Bergans. Je kan er ook Scandinavische reisgidsen, films en toffe gebruiksobjecten vinden. Wie droomt van een reisje richting het Hoge Noorden kan bij MOOSE in the CITY terecht.Maar na twee jaar was de shop aan uitbreiding toe. De oppervlakte van MOOSE in the CITY werd verdubbeld, zodat de nieuwe Scandinavische designafdeling genoeg ruimte krijgt. Je vindt er design van onder meer Hay, Bloomingville, Born in Sweden, Marimekko, Muuto en Luckyboysunday. (AB)