In Knokke gaat de belangrijkste kunst- en antiekbeurs door van het zomerseizoen: de Art Nocturne Knocke, goed voor een heerlijke avondwandeling.

Art Nocturne Knocke opent de deuren van 16 tot 21 uur en is dus ideaal voor een culturele promenade na een heerlijk dag zonnen. Het is een internationale beurs, met heel wat binnen- en buitenlandse deelnemers die onder meer oude en moderne kunst, juwelen, zilver, antiek en allerlei verzamelobjecten exposeren. De beurs gaat op twee plaatsen door, weliswaar op wandelafstand, het Hotel La Réserve en het Cultuurcentrum Scharpoord (Zegemeer). De beurs opent op 10 augustus en loopt tot 18 augustus.

Info: www.artnocturneknocke.be

Piet Swimberghe

In Knokke gaat de belangrijkste kunst- en antiekbeurs door van het zomerseizoen: de Art Nocturne Knocke, goed voor een heerlijke avondwandeling. Art Nocturne Knocke opent de deuren van 16 tot 21 uur en is dus ideaal voor een culturele promenade na een heerlijk dag zonnen. Het is een internationale beurs, met heel wat binnen- en buitenlandse deelnemers die onder meer oude en moderne kunst, juwelen, zilver, antiek en allerlei verzamelobjecten exposeren. De beurs gaat op twee plaatsen door, weliswaar op wandelafstand, het Hotel La Réserve en het Cultuurcentrum Scharpoord (Zegemeer). De beurs opent op 10 augustus en loopt tot 18 augustus. Info: www.artnocturneknocke.be Piet Swimberghe