Vanaf 14 november exposeert de Antwerpse kunstenaar Axel Goossens bij MOOSE in the CITY. Naar aanleiding van deze tentoonstelling veilt hij zijn eerste kunstwerk uit de reeks en schenkt de opbrengst aan een goed doel naar keuze van de koper.

Het kunstwerk MOOSE HEAD is momenteel al te bezichtigen in MOOSE in the CITY in Antwerpen. De kunstenaar en multimediaal vormgever Axel Goossens vervaardigde het elandhoofd uit 6.000 stukjes papier en werkte er maar liefst drie maanden aan. Dat is meteen ook het concept voor zijn expo: Scandinavische dieren in elkaar knutselen met behulp van duizenden stukjes papier.

De jonge kunstenaar ontwikkelde als kind een grote liefde voor de natuur en kan zijn passie nu kwijt in zijn eerste volwaardige tentoonstelling.

De veiling van MOOSE HEAD loopt af op 13 november om middernacht. Vanaf 14 november kan u terecht bij MOOSE in the CITY voor de tentoonstelling van Axel Goossens rond Scandinavische dieren. (LP)

Vanaf 14 november exposeert de Antwerpse kunstenaar Axel Goossens bij MOOSE in the CITY. Naar aanleiding van deze tentoonstelling veilt hij zijn eerste kunstwerk uit de reeks en schenkt de opbrengst aan een goed doel naar keuze van de koper. Het kunstwerk MOOSE HEAD is momenteel al te bezichtigen in MOOSE in the CITY in Antwerpen. De kunstenaar en multimediaal vormgever Axel Goossens vervaardigde het elandhoofd uit 6.000 stukjes papier en werkte er maar liefst drie maanden aan. Dat is meteen ook het concept voor zijn expo: Scandinavische dieren in elkaar knutselen met behulp van duizenden stukjes papier. De jonge kunstenaar ontwikkelde als kind een grote liefde voor de natuur en kan zijn passie nu kwijt in zijn eerste volwaardige tentoonstelling. De veiling van MOOSE HEAD loopt af op 13 november om middernacht. Vanaf 14 november kan u terecht bij MOOSE in the CITY voor de tentoonstelling van Axel Goossens rond Scandinavische dieren. (LP)