Een iPad en wat velcro. Dat geeft volgens filmmaker Jesse Rosten vonken.

Zin om te koken? Hang je iPad met wat velcro op in de keuken. Filmpje kijken in je bed? Bevestig de iPad aan het plafond. Fotokader nodig aan de muur? Ook hier brengt de combinatie van de iPad met velcro redding.

Bovendien zijn de mogelijkheden van het toestel zelf enorm. Heel wat creatievellingen gingen er dus al mee aan de slag. Zo ziet Jesse Rosten zelf in de iPad dé toekomst van het shoppen. In zijn videoblog toont hij hoe je via de iPad kledij op modellen in 3D kan bekijken.

Misschien zorgt de iPad wel echt voor een revolutie in computerland. Naar zijn komst wordt alleszins al maanden reikhalzend uitgekeken. In juli komt de Apple-tabletcomputer in België op de markt.

Elien Haentjens

Een iPad en wat velcro. Dat geeft volgens filmmaker Jesse Rosten vonken. Zin om te koken? Hang je iPad met wat velcro op in de keuken. Filmpje kijken in je bed? Bevestig de iPad aan het plafond. Fotokader nodig aan de muur? Ook hier brengt de combinatie van de iPad met velcro redding. Bovendien zijn de mogelijkheden van het toestel zelf enorm. Heel wat creatievellingen gingen er dus al mee aan de slag. Zo ziet Jesse Rosten zelf in de iPad dé toekomst van het shoppen. In zijn videoblog toont hij hoe je via de iPad kledij op modellen in 3D kan bekijken. Misschien zorgt de iPad wel echt voor een revolutie in computerland. Naar zijn komst wordt alleszins al maanden reikhalzend uitgekeken. In juli komt de Apple-tabletcomputer in België op de markt. Elien Haentjens