Wie eind mei naar Parijs reist en dol is op design moet naar de "Puces du Design", een van de belangrijkste vintagemarkten voor design in Europa.

Van 23 tot 26 mei kan je in Parijs (12e arrondissement) terecht voor dé vintage designbeurs van Frankrijk, Les Puces du Design, een internationale markt met een bijzonder rijk aanbod. De beurs gaat door in Bercy Village, Place des Vins de France, van 10 tot 19u, toegang is gratis.

Deze beurs trekt niet alleen een ruim publiek aan, maar heeft ook deelnemers uit heel Europa. Tal van decorateurs kopen daar hun vintage! Een bewijs dat er heus wat te vinden valt. (PSW)

Meer informatie: www.lespucesdudesign.com

Wie eind mei naar Parijs reist en dol is op design moet naar de "Puces du Design", een van de belangrijkste vintagemarkten voor design in Europa. Van 23 tot 26 mei kan je in Parijs (12e arrondissement) terecht voor dé vintage designbeurs van Frankrijk, Les Puces du Design, een internationale markt met een bijzonder rijk aanbod. De beurs gaat door in Bercy Village, Place des Vins de France, van 10 tot 19u, toegang is gratis. Deze beurs trekt niet alleen een ruim publiek aan, maar heeft ook deelnemers uit heel Europa. Tal van decorateurs kopen daar hun vintage! Een bewijs dat er heus wat te vinden valt. (PSW) Meer informatie: www.lespucesdudesign.com