We brengen gemiddeld 85 procent van onze tijd binnenshuis door, beweert Agoria, de technologiefederatie in België. Daarom pleiten zij voor een goede verluchting in woningen om klachten als irritaties van de ogen, neus en keel, hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid en allergieën te vermijden.

Ventilatiespeicalist Renson stelde enkele maanden geleden een totaalconcept voor dat vraaggestuurde basisventilatie combineert met nachtventilatie en zonwering.

Heilzame mineralen

Ook minder permanente ventilatiesystemen kunnen helpen in onze steeds beter geïsoleerde huizen en kantoren. Dit voorjaar komt de langverwachte discrete ventilator van Dyson naar België.

Verregaander is de Air Island die de Franse ontwerper Mathieu Lehanneur voor Air Mineral bedacht. Hij gaf vorm aan een in ziekenhuizen getest bio-aerosolsysteem met heilzame mineralen.

Leen Creve

We brengen gemiddeld 85 procent van onze tijd binnenshuis door, beweert Agoria, de technologiefederatie in België. Daarom pleiten zij voor een goede verluchting in woningen om klachten als irritaties van de ogen, neus en keel, hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid en allergieën te vermijden. Ventilatiespeicalist Renson stelde enkele maanden geleden een totaalconcept voor dat vraaggestuurde basisventilatie combineert met nachtventilatie en zonwering. Heilzame mineralen Ook minder permanente ventilatiesystemen kunnen helpen in onze steeds beter geïsoleerde huizen en kantoren. Dit voorjaar komt de langverwachte discrete ventilator van Dyson naar België. Verregaander is de Air Island die de Franse ontwerper Mathieu Lehanneur voor Air Mineral bedacht. Hij gaf vorm aan een in ziekenhuizen getest bio-aerosolsysteem met heilzame mineralen. Leen Creve