Overdag is het mooie weer erg aangenaam, 's nachts is de hitte al een stuk minder fijn. Heel wat mensen hebben dan ook moeite om goed te slapen.

Ter verfrissing is het raam openzetten een optie. Helaas krijg je er de muggen dan gratis bij. Daarom lanceert boxspring- en matrassenspecialist Eastborn zijn Evening Breeze bed. Een bed mét aircosysteem.

Dat mini-aircosysteem is ingebouwd in een speciale luifel. Het systeem beschikt over vier koelstanden en ook de luchtstroom kan je naar eigen wens instellen. Bovendien verbruikt Evening Breeze 60 tot 80 procent minder stroom dan traditionele airco's.

Elien Haentjens

Evening Breeze van Eastborn is onder andere te koop in de grootste slaapafdeling van de Benelux, namelijk die van het Nederlandse Morres Meubelen. In België is het bed exclusief te koop bij Sleepy.

Overdag is het mooie weer erg aangenaam, 's nachts is de hitte al een stuk minder fijn. Heel wat mensen hebben dan ook moeite om goed te slapen. Ter verfrissing is het raam openzetten een optie. Helaas krijg je er de muggen dan gratis bij. Daarom lanceert boxspring- en matrassenspecialist Eastborn zijn Evening Breeze bed. Een bed mét aircosysteem. Dat mini-aircosysteem is ingebouwd in een speciale luifel. Het systeem beschikt over vier koelstanden en ook de luchtstroom kan je naar eigen wens instellen. Bovendien verbruikt Evening Breeze 60 tot 80 procent minder stroom dan traditionele airco's. Elien HaentjensEvening Breeze van Eastborn is onder andere te koop in de grootste slaapafdeling van de Benelux, namelijk die van het Nederlandse Morres Meubelen. In België is het bed exclusief te koop bij Sleepy.