Met de grote internationale interieurbeurs Imm Cologne, van 13 tot 19 januari, is het eerste grote designrendez-vous van het voorjaar. Je krijgt er zoveel meer te zien dan meubels alleen.

Deze beurs is een trendzetter voor het interieur. Het gaat om meer dan een designbeurs, want er wordt niet alleen meubilair en verlichting getoond. Je ontdekt er het hele interieur, tot en met de huistextiel en behang. Er gaat ook veel aandacht naar de interieurarchitectuur, onder meer met de Deense gastdesigner Louis Campbell die een huis ontwerpt. Op de beurs ontdek je ook de trends van het volgende seizoen met verrassend veel houten meubilair, een rijk kleurenpalet en een ontspannen mix & match aan stijlen. Ook in de stad vallen er heel wat hotspots te ontdekken waar er design wordt getoond. Wie wat extra tijd heeft kan ook een van de talrijke voordracht meepikken. Voor het volledige programma: www.imm-cologne.com.

Waar? In de Koelnmesse, Messeplatz 1 te Keulen. (P.Sw)

Met de grote internationale interieurbeurs Imm Cologne, van 13 tot 19 januari, is het eerste grote designrendez-vous van het voorjaar. Je krijgt er zoveel meer te zien dan meubels alleen. Deze beurs is een trendzetter voor het interieur. Het gaat om meer dan een designbeurs, want er wordt niet alleen meubilair en verlichting getoond. Je ontdekt er het hele interieur, tot en met de huistextiel en behang. Er gaat ook veel aandacht naar de interieurarchitectuur, onder meer met de Deense gastdesigner Louis Campbell die een huis ontwerpt. Op de beurs ontdek je ook de trends van het volgende seizoen met verrassend veel houten meubilair, een rijk kleurenpalet en een ontspannen mix & match aan stijlen. Ook in de stad vallen er heel wat hotspots te ontdekken waar er design wordt getoond. Wie wat extra tijd heeft kan ook een van de talrijke voordracht meepikken. Voor het volledige programma: www.imm-cologne.com. Waar? In de Koelnmesse, Messeplatz 1 te Keulen. (P.Sw)