Designmeubelen op kindermaat, dat is wat de Antwerpse Véronique Eeman (35) wil aanbieden op haar gloednieuwe webshop 'Kids Design'. Er zijn twee belangrijke voorwaarden: het moet klein zijn en liefst met een vrolijke ondertoon.

Leuk idee: een designstuk integreren in de kinderkamer. Daarvoor kan je terecht bij de webshop 'Kids Design'. Op de nieuwe webshop 'Kids Design' kan je een uitgebreid aanbod aan design vinden op kindermaat. Het is een initiatief van de Antwerpse Véronique Eeman, die naast de webshop ook een projectontwikkelingsbedrijf heeft dat karaktervolle panden nieuw leven inblaast. Binnen deze job stelde Véronique vast dat veel klanten moeilijkheden ondervonden bij de zoektocht naar geschikt meubilair. Vooral de kinderkamers bleek voor veel van haar klanten een probleemzone te zijn.

Ouders die van design houden geven dit gevoel voor esthetiek graag door aan hun kinderen. Daarom willen ze hen al vroeg kennis laten maken met de wereld van design. "Zodra ouders originele, duurzame en esthetische meubelen willen kopen, wordt het moeilijk", zegt Véronique Eeman. "Met Kids Design wil ik inspelen op die nood".

Internationale topmerken

Het aanbod van de webshop bestaat uit internationale designklassiekers, voorbeelden zijn de Panton Chair en de Eames Olifant, maar ook knappe nieuwe ontwerpen. Voorbeelden van nieuwe en originele designmeubelen zijn de BooBoo-tafel van Bram Boo. Voor de webshop wist Véronique topmerken te strikken uit de designwereld zoals Vitra, Thonet, Feld en Magis.

Bij het kiezen van de meubels laat Véronique zich vooral inspireren door wat ze ziet op internationale beurzen. "Al jarenlang volg ik de meest recente ontwikkelingen op vlak van design op de voet. Vooral internationale beurzen zijn een bron van inspiratie en een doordachte selectie staat garant voor kwaliteitsvolle designmeubelen", legt Véronique uit. (LVR)

Designmeubelen op kindermaat, dat is wat de Antwerpse Véronique Eeman (35) wil aanbieden op haar gloednieuwe webshop 'Kids Design'. Er zijn twee belangrijke voorwaarden: het moet klein zijn en liefst met een vrolijke ondertoon. Leuk idee: een designstuk integreren in de kinderkamer. Daarvoor kan je terecht bij de webshop 'Kids Design'. Op de nieuwe webshop 'Kids Design' kan je een uitgebreid aanbod aan design vinden op kindermaat. Het is een initiatief van de Antwerpse Véronique Eeman, die naast de webshop ook een projectontwikkelingsbedrijf heeft dat karaktervolle panden nieuw leven inblaast. Binnen deze job stelde Véronique vast dat veel klanten moeilijkheden ondervonden bij de zoektocht naar geschikt meubilair. Vooral de kinderkamers bleek voor veel van haar klanten een probleemzone te zijn. Ouders die van design houden geven dit gevoel voor esthetiek graag door aan hun kinderen. Daarom willen ze hen al vroeg kennis laten maken met de wereld van design. "Zodra ouders originele, duurzame en esthetische meubelen willen kopen, wordt het moeilijk", zegt Véronique Eeman. "Met Kids Design wil ik inspelen op die nood". Internationale topmerken Het aanbod van de webshop bestaat uit internationale designklassiekers, voorbeelden zijn de Panton Chair en de Eames Olifant, maar ook knappe nieuwe ontwerpen. Voorbeelden van nieuwe en originele designmeubelen zijn de BooBoo-tafel van Bram Boo. Voor de webshop wist Véronique topmerken te strikken uit de designwereld zoals Vitra, Thonet, Feld en Magis. Bij het kiezen van de meubels laat Véronique zich vooral inspireren door wat ze ziet op internationale beurzen. "Al jarenlang volg ik de meest recente ontwikkelingen op vlak van design op de voet. Vooral internationale beurzen zijn een bron van inspiratie en een doordachte selectie staat garant voor kwaliteitsvolle designmeubelen", legt Véronique uit. (LVR)