Het Belgische meubelbedrijf Durlet houdt van 3 tot en met 5 mei een uitzonderlijke stockverkoop van beursmodellen, prototypes en toonzaalmodellen.

De Belgische meubelfabrikant Durlet specialiseert zich al sinds de jaren '60 in vernieuwend design van topkwaliteit. Ze stonden mee aan de wieg van de interieurbeurs in Kortrijk en staan gekend om hun gebruik van kwalitatief leder. Hun meubels zijn te vinden in onder meer het zitmeubilair in het Vlaamse Parlement te Brussel, de kantoorgebouwen van KBC en Swift, de Belga Queen restaurants in Brussel, het Sheraton hotel aan de luchthaven van Parijs en ga zo maar verder.

Het familiebedrijf - ondertussen al toe aan de derde generatie - heeft bovendien al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder de Henry Van de Velde Award voor beste bedrijf.

Het hoeft dus niet gezegd worden dat de stockverkoop zoals steeds een enorm succes zal zijn. Er snel bij zijn is de boodschap. (RDM)

Durlet meubelzaak stockverkoop: vrijdag 3 mei t.e.m. zondag 5 mei van 10u tot 17u30. Werkhuizenstraat 15 - 8870 Izegem.

Het Belgische meubelbedrijf Durlet houdt van 3 tot en met 5 mei een uitzonderlijke stockverkoop van beursmodellen, prototypes en toonzaalmodellen. De Belgische meubelfabrikant Durlet specialiseert zich al sinds de jaren '60 in vernieuwend design van topkwaliteit. Ze stonden mee aan de wieg van de interieurbeurs in Kortrijk en staan gekend om hun gebruik van kwalitatief leder. Hun meubels zijn te vinden in onder meer het zitmeubilair in het Vlaamse Parlement te Brussel, de kantoorgebouwen van KBC en Swift, de Belga Queen restaurants in Brussel, het Sheraton hotel aan de luchthaven van Parijs en ga zo maar verder. Het familiebedrijf - ondertussen al toe aan de derde generatie - heeft bovendien al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen waaronder de Henry Van de Velde Award voor beste bedrijf. Het hoeft dus niet gezegd worden dat de stockverkoop zoals steeds een enorm succes zal zijn. Er snel bij zijn is de boodschap. (RDM)