De nieuwste meubelmerken in designland op een rijtje. 01. Eumenes

Nieuw meubelmerk uit Italië, met tafels van Jean-Marie Massaud en stoelen uit woodstock, een mix van houtresten en polypropyleen, ontworpen door Paola Navone.

Info: www.eumenes.it

02. Xala
Een Belgische lijn functionele outdoorspullen, zoals regentonnen, gieters, cache-pots en houtkorven. Creatief directeur is architect Anthony Duffeleer, hij haalde onder meer Davy Grosemans en Lieven Musschoot en Mathias Hennebel binnen. Xala wordt verdeeld in de belangrijkste tuin- en doe-het-zelfzaken van het land.
Info: www.xala.be

03. De Nieuwe

Interieurarchitect Manolita Waelkens neemt bij De Nieuwe uit Antwerpen, een bedrijf dat in meubel- en interieurvormgeving is gespecialiseerd, het creatieve roer over en werkt met massief eik, mahonie en kerselaar.

Info: www.denieuwe.be

Leen Creve

De nieuwste meubelmerken in designland op een rijtje. 01. Eumenes Nieuw meubelmerk uit Italië, met tafels van Jean-Marie Massaud en stoelen uit woodstock, een mix van houtresten en polypropyleen, ontworpen door Paola Navone. Info: www.eumenes.it 02. Xala Een Belgische lijn functionele outdoorspullen, zoals regentonnen, gieters, cache-pots en houtkorven. Creatief directeur is architect Anthony Duffeleer, hij haalde onder meer Davy Grosemans en Lieven Musschoot en Mathias Hennebel binnen. Xala wordt verdeeld in de belangrijkste tuin- en doe-het-zelfzaken van het land. Info: www.xala.be 03. De Nieuwe Interieurarchitect Manolita Waelkens neemt bij De Nieuwe uit Antwerpen, een bedrijf dat in meubel- en interieurvormgeving is gespecialiseerd, het creatieve roer over en werkt met massief eik, mahonie en kerselaar. Info: www.denieuwe.be Leen Creve