Designer Eun Kyoung Lee had vaak last van eenzame avonden, en wanneer je een designer bent, dan doe je daar toch zelf iets aan? Haar oplossing is de Free Hug Sofa. Jawel, een sofa die je een dikke knuffel geeft wanneer je daar nood aan hebt. De zetel bestaat uit een hoes met twee armen die je rond je lichaam kan buigen op de manier zoals jij dat wil. Wie nood heeft aan een groepsknuffel kan gewoon meerdere Hug Sofa's kopen en deze naast elkaar schuiven. Wie dan weer een pesthumeur heeft kan de armen ook als extra rugleuning gebruiken.

Eun Kyoung Lee / A Design
© Eun Kyoung Lee / A Design

Lee's ontwerp werd ingediend voor de A'Design prijzen en ging met een award aan de haal. Volgens Lee belichaamt de Free Hug Sofa "de onschuld van de kindertijd, de warmte van je moeder". Wie heeft er social media nodig wanneer je échte liefde kan krijgen van je meubilair, niet waar.

Designer Eun Kyoung Lee had vaak last van eenzame avonden, en wanneer je een designer bent, dan doe je daar toch zelf iets aan? Haar oplossing is de Free Hug Sofa. Jawel, een sofa die je een dikke knuffel geeft wanneer je daar nood aan hebt. De zetel bestaat uit een hoes met twee armen die je rond je lichaam kan buigen op de manier zoals jij dat wil. Wie nood heeft aan een groepsknuffel kan gewoon meerdere Hug Sofa's kopen en deze naast elkaar schuiven. Wie dan weer een pesthumeur heeft kan de armen ook als extra rugleuning gebruiken. Lee's ontwerp werd ingediend voor de A'Design prijzen en ging met een award aan de haal. Volgens Lee belichaamt de Free Hug Sofa "de onschuld van de kindertijd, de warmte van je moeder". Wie heeft er social media nodig wanneer je échte liefde kan krijgen van je meubilair, niet waar.