Deze voorwerpen lijken wel een tekening

Deze voorwerpen lijken wel een tekening
© -

Maya Selway 'Kishu' © -

Haar voorwerpen die lijken op half afgewerkte schetsen van vazen, kandelaars en schalen leverden de Britse ontwerpster Maya selway de tweede prijs op in de categorie 'Object' van de Interieur Design Award 2012 tijdens de biennale in Kortrijk.

Tina Schmid 'Tilt' © -

De Duitse ontwerpster Tina Schmid ontwierp grafische vormen die uit de muur getrokken kunnen worden en zo dienst kunnen doen als (kleding)rekken of tafels.

Jinil Park 'Drawing Series' © -

De Zuid-Koreaanse Jinil Park werd bekend om haar 'Drawing Series': twee stoelen, twee lampen en een tafel uit verwrongen draad die lijken op twee dimensionale potloodkrabbels.

Thomas Feichtner 'Drawing lamp' © -

Deze bureaulamp van de hand van de Oostenrijker Thomas Feichtner kan in verschillende posities gesteld worden om de lichtintensiteit aan te passen.

Nissa Kinzhalina 'Gentle Hint' © -

De Kazachstaanse ontwerpster Nissa Kinzhalina heeft zitmeubilair gecreëerd die langs de zijkant niet meer lijken dan een paar lijnen met potlood getrokken. Hier afgebeeld zijn een gewone stoel en een hoge barkruk.

Nendo 'Border Pieces' © -

De designstudio Nendo heeft lineair meubilair uitgebracht dat lijkt alsof het op de muren van de Eye of Gyre galerij in Tokio was getekend met een meetlat en een vulpen.

Daigo Fukawa "Rough Sketch Products'" © -

Een kind dat met enkele tekenpennen is loosgegaan op papier, zo lijkt het wel wanneer je een door Daigo Fukawa ingerichte ruimte betreed. Deze Japanse designer maakte furore met zijn Rough Sketch Products die hij in 2013 voorstelde als afstudeercollectie aan de Tokyo University of the Arts.