Wanneer je een hotelkamer binnenkomt check je eerst je bed, dan je uitzicht en dan of de badkamer zijn naam waardig is. Eens lekker weken in een badkuip vol heerlijk geurende producten is een verwennerij en een perfecte ontspanning. Voortaan hoef je echter niet op hotel te gaan als je thuis geen bad hebt: de Duitse designer Carina Deuschl ontwierp immers een opvouwbaar bad dat even comfortabel is als the real deal.

Wie nu aan een opblaasbaar kinderzwembadje denkt mag de video onderaan eens bekijken: niet alleen vormt Deuschls design een perfect aanvaardbare badkuip, hij ziet er nog eens goed uit ook. Daarom dat dit ontwerp bekroond werd met de Red Dot Design Award, allicht.

Wanneer je een hotelkamer binnenkomt check je eerst je bed, dan je uitzicht en dan of de badkamer zijn naam waardig is. Eens lekker weken in een badkuip vol heerlijk geurende producten is een verwennerij en een perfecte ontspanning. Voortaan hoef je echter niet op hotel te gaan als je thuis geen bad hebt: de Duitse designer Carina Deuschl ontwierp immers een opvouwbaar bad dat even comfortabel is als the real deal. Wie nu aan een opblaasbaar kinderzwembadje denkt mag de video onderaan eens bekijken: niet alleen vormt Deuschls design een perfect aanvaardbare badkuip, hij ziet er nog eens goed uit ook. Daarom dat dit ontwerp bekroond werd met de Red Dot Design Award, allicht.