Mehdi Mojtabavi had er genoeg van dat hij zijn vriendin op een bepaald moment in de nacht telkens van zich af moest duwen omdat zijn arm begon te tintelen. Omdat hij zo graag lepeltje-lepeltje lag, besloot hij een nieuw soort matras te ontwerpen waarmee dat vervelende fenomeen niet zou voorkomen.

De Cuddle Mattress (voor vrienden ook wel de Love Mattress) bestaat op schouder- en voethoogte uit verschillende compartimenten waartussen een arm (en voor buikslapers: een voet) kan verdwijnen, in plaats van te worden vermorzeld onder het gewicht van je Allerliefste.

Je hebt een Cuddle Mattress vanaf 1249 dollar.

(EK)

Mehdi Mojtabavi had er genoeg van dat hij zijn vriendin op een bepaald moment in de nacht telkens van zich af moest duwen omdat zijn arm begon te tintelen. Omdat hij zo graag lepeltje-lepeltje lag, besloot hij een nieuw soort matras te ontwerpen waarmee dat vervelende fenomeen niet zou voorkomen. De Cuddle Mattress (voor vrienden ook wel de Love Mattress) bestaat op schouder- en voethoogte uit verschillende compartimenten waartussen een arm (en voor buikslapers: een voet) kan verdwijnen, in plaats van te worden vermorzeld onder het gewicht van je Allerliefste. Je hebt een Cuddle Mattress vanaf 1249 dollar. (EK)