Het is een heuglijke dag voor designlovers want het designplatform Triitme levert sinds kort ook gratis in België. In hun webshop kan je Europees design voor binnen en buiten vinden en op hun online magazine The Daily Tritt kan je inspiratie opdoen voor je interieur. Triitme is een online webshop en magazine waar je inspiratie kan opdoen voor je interieur en kan overgaan tot het aankopen van designstuks. De website zelf is gestroomlijnd en erg overzichtelijk, zoals we kunnen verwachten van een designmedium. Op de shop van Triitme kan je designtalent uit Europa terugvinden en op The Daily Triit, hun designmagazine, vertellen de designers over hun producten. Het magazine geeft een beetje duiding bij de stuks, maar er zijn ook gewoon leuke designnieuwtjes en inspirerende beelden te vinden. De oprichter, Alvaro Portela, vertelt dat ze een nieuwe manier wilden ontwikkelen om design te delen met liefhebbers. De oprichters en het Europese team achter de webshop hebben verschillende achtergronden die gaan van interieurarchitect tot technicus.

De webshop wordt iedere dag vernieuwd en de producten zijn telkens maar voor een beperkte tijd te koop. Bovenaan kan je telkens zien hoeveel dagen, uren, minuten, en zelfs seconden een stuk nog beschikbaar is - gevaarlijk voor de shopaholic die bezwijkt onder tijdsdruk. Je kan er dus zeker van zijn dat je een origineel stuk koopt. Het aanbod varieert van ontwerpen van opkomend talent tot stuks van gevestigde namen. De producten zelf variëren in grootte en prijscategorie. Altijd leuk om online te kunnen snuisteren in leuke en gevarieerde interieurproducten. Een aanwinst in het online webshoplandschap dus! (LP)

Het is een heuglijke dag voor designlovers want het designplatform Triitme levert sinds kort ook gratis in België. In hun webshop kan je Europees design voor binnen en buiten vinden en op hun online magazine The Daily Tritt kan je inspiratie opdoen voor je interieur. Triitme is een online webshop en magazine waar je inspiratie kan opdoen voor je interieur en kan overgaan tot het aankopen van designstuks. De website zelf is gestroomlijnd en erg overzichtelijk, zoals we kunnen verwachten van een designmedium. Op de shop van Triitme kan je designtalent uit Europa terugvinden en op The Daily Triit, hun designmagazine, vertellen de designers over hun producten. Het magazine geeft een beetje duiding bij de stuks, maar er zijn ook gewoon leuke designnieuwtjes en inspirerende beelden te vinden. De oprichter, Alvaro Portela, vertelt dat ze een nieuwe manier wilden ontwikkelen om design te delen met liefhebbers. De oprichters en het Europese team achter de webshop hebben verschillende achtergronden die gaan van interieurarchitect tot technicus. De webshop wordt iedere dag vernieuwd en de producten zijn telkens maar voor een beperkte tijd te koop. Bovenaan kan je telkens zien hoeveel dagen, uren, minuten, en zelfs seconden een stuk nog beschikbaar is - gevaarlijk voor de shopaholic die bezwijkt onder tijdsdruk. Je kan er dus zeker van zijn dat je een origineel stuk koopt. Het aanbod varieert van ontwerpen van opkomend talent tot stuks van gevestigde namen. De producten zelf variëren in grootte en prijscategorie. Altijd leuk om online te kunnen snuisteren in leuke en gevarieerde interieurproducten. Een aanwinst in het online webshoplandschap dus! (LP)