Thom Browne, Scott Wilson, Evan Roth en nog andere winnaars van de National Design Awards zijn uitgenodigd door Michelle Obama in het Witte Huis in Washington DC. Dat meldt WWD.

De National Design Awards worden georganiseerd door het Cooper-Hewitt National Design Museum die aankondigden dat Red Burns dit jaar geëerd zal worden tijdens de Awards voor haar bijdragen tot de designwereld.

Zo heeft ze het Interactieve Telecommunicatie programma gestart aan de prestigieuze Tisch School of Arts in New York. (RDM)


Thom Browne, Scott Wilson, Evan Roth en nog andere winnaars van de National Design Awards zijn uitgenodigd door Michelle Obama in het Witte Huis in Washington DC. Dat meldt WWD.De National Design Awards worden georganiseerd door het Cooper-Hewitt National Design Museum die aankondigden dat Red Burns dit jaar geëerd zal worden tijdens de Awards voor haar bijdragen tot de designwereld. Zo heeft ze het Interactieve Telecommunicatie programma gestart aan de prestigieuze Tisch School of Arts in New York. (RDM)