Design Crowd, een online marktplaats voor design, daagde ontwerpers uit om bekende Hollywoodacteurs in hipsters te transformeren. Sterren zoals Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett en Sandra Bullock kregen retro brillen, tatoeages, rode lippenstift, gekke hoedjes, strikjes en kraagjes aangemeten en veranderden instant in echte hipsters.

Leonardo DiCaprio greep dan wel wéér naast een Oscar, hij kwam wel als winnaar uit de bus bij de wedstrijd 'Famous Actors as Hipsters. Met een kostuum met korte broek, rode sokken, brogues en een bril veranderde de acteur in een erg geslaagde hipster. De Amerikaanse designer Free Imagination knutselde deze hipsterversie van de 'Great Gatsby'-ster in elkaar.

Bekijk alle Hollywoodhipsters op de website van Design Crowd. (LP)

Design Crowd, een online marktplaats voor design, daagde ontwerpers uit om bekende Hollywoodacteurs in hipsters te transformeren. Sterren zoals Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett en Sandra Bullock kregen retro brillen, tatoeages, rode lippenstift, gekke hoedjes, strikjes en kraagjes aangemeten en veranderden instant in echte hipsters. Leonardo DiCaprio greep dan wel wéér naast een Oscar, hij kwam wel als winnaar uit de bus bij de wedstrijd 'Famous Actors as Hipsters. Met een kostuum met korte broek, rode sokken, brogues en een bril veranderde de acteur in een erg geslaagde hipster. De Amerikaanse designer Free Imagination knutselde deze hipsterversie van de 'Great Gatsby'-ster in elkaar. Bekijk alle Hollywoodhipsters op de website van Design Crowd. (LP)