Beautylovers hebben hun Deautybox, maar ook designliefhebbers worden sinds kort maandelijks verwend door de Designerbox. Het concept zag in de zomer het levenslicht in Frankrijk en is intussen aan haar zesde designdoos toe.

Vanaf 29 euro per maand kan je al lid worden van Designerbox. Van zodra je aangesloten bent bij het concept krijg je maandelijks een designobject van een internationaal vermaarde ontwerper in een genummerde houten doos in de bus. Bovendien kan je kiezen of je voor 3, 6 of 12 maanden tekent.

De oprichters van Designerbox, Tom Erel en Bénédicte Colpin spelen in op de algehele trend van webshops en de wens van de consument om unieke artikelen in huis te halen langs deze weg. 'We geloven in de digitale economie en de kracht van creativiteit,' leggen ze uit op hun website.

Verrassingstoets

Als klant weet je niet op voorhand welk object je toegestuurd zal krijgen, maar deze verrassingstoets maakt net deel uit van het concept. Via de website en blog van Designerbox krijgen de leden en andere nieuwsgierigen de achtergrond van het object en de designer in kwestie voorgeschoteld. Een ideaal platform om designtalent te ontdekken dus.

De eerste designdoos werd gevuld met een spiegel van Sam Baron. Deze is intussen uitverkocht, maar andere objecten, waaronder de kandelaar van Arik Levy, kunnen nog besteld worden via de online shop van Designerbox. Wie geen lid is van het platform kan de objecten ook apart bestellen, maar betaalt hier dan wel een pak meer voor dan de leden.

Serveer uw champagne dit jaar in een designkaraf

De box van de maand december bevat een karaf van de hand van Marianne Guedin. 'Tree for 2', zoals het object werd gedoopt is uiterst geschikt voor de koude wintermaand waarin heel wat kerst- en eindejaarsfeestjes de revue passeren. De karaf werd versierd met een glazen boom aan de binnenkant waardoor de bubbels van je drank extra in de verf worden gezet.

Surf voor meer info naar de website en blog van Designerbox. (LP)

Beautylovers hebben hun Deautybox, maar ook designliefhebbers worden sinds kort maandelijks verwend door de Designerbox. Het concept zag in de zomer het levenslicht in Frankrijk en is intussen aan haar zesde designdoos toe. Vanaf 29 euro per maand kan je al lid worden van Designerbox. Van zodra je aangesloten bent bij het concept krijg je maandelijks een designobject van een internationaal vermaarde ontwerper in een genummerde houten doos in de bus. Bovendien kan je kiezen of je voor 3, 6 of 12 maanden tekent. De oprichters van Designerbox, Tom Erel en Bénédicte Colpin spelen in op de algehele trend van webshops en de wens van de consument om unieke artikelen in huis te halen langs deze weg. 'We geloven in de digitale economie en de kracht van creativiteit,' leggen ze uit op hun website. Verrassingstoets Als klant weet je niet op voorhand welk object je toegestuurd zal krijgen, maar deze verrassingstoets maakt net deel uit van het concept. Via de website en blog van Designerbox krijgen de leden en andere nieuwsgierigen de achtergrond van het object en de designer in kwestie voorgeschoteld. Een ideaal platform om designtalent te ontdekken dus. De eerste designdoos werd gevuld met een spiegel van Sam Baron. Deze is intussen uitverkocht, maar andere objecten, waaronder de kandelaar van Arik Levy, kunnen nog besteld worden via de online shop van Designerbox. Wie geen lid is van het platform kan de objecten ook apart bestellen, maar betaalt hier dan wel een pak meer voor dan de leden. Serveer uw champagne dit jaar in een designkaraf De box van de maand december bevat een karaf van de hand van Marianne Guedin. 'Tree for 2', zoals het object werd gedoopt is uiterst geschikt voor de koude wintermaand waarin heel wat kerst- en eindejaarsfeestjes de revue passeren. De karaf werd versierd met een glazen boom aan de binnenkant waardoor de bubbels van je drank extra in de verf worden gezet. Surf voor meer info naar de website en blog van Designerbox. (LP)