Momenteel vindt Collectible plaats, de Brusselse beurs die gewijd is aan design van de 21ste eeuw. De fysieke beurs wordt omwille van de coronapandemie uitgesteld tot 2022, maar er werd wel een digitale versie voorzien onder de noemer Collectible Salon. Ook kunnen designfans doorheen heel Brussel kleinere tentoonstellingen vinden waar designers hun werk exposeren. In teken daarvan sloegen modehuis Natan en designer Ben Storms de handen in elkaar.

Ben Storms stelt zeven stukken tentoon op de eerste verdieping van Maison Natan in de Naamsestraat. Je ontdekt er verschillende werken die in dialoog gaan met de vrouwelijke ontwerpen van het coutourehuis Natan.

Ben Storms x Natan, Alexander Popelier
Ben Storms x Natan © Alexander Popelier

Praktisch

Ben Storms at Natan: Naamsestraat 78, 1000 Brussel

Collectible Week, van 26 tot 30 mei

De ontwerpen van Ben Storms blijven nog tot 27 juni tentoongesteld bij Natan

Momenteel vindt Collectible plaats, de Brusselse beurs die gewijd is aan design van de 21ste eeuw. De fysieke beurs wordt omwille van de coronapandemie uitgesteld tot 2022, maar er werd wel een digitale versie voorzien onder de noemer Collectible Salon. Ook kunnen designfans doorheen heel Brussel kleinere tentoonstellingen vinden waar designers hun werk exposeren. In teken daarvan sloegen modehuis Natan en designer Ben Storms de handen in elkaar. Ben Storms stelt zeven stukken tentoon op de eerste verdieping van Maison Natan in de Naamsestraat. Je ontdekt er verschillende werken die in dialoog gaan met de vrouwelijke ontwerpen van het coutourehuis Natan.