Verzamel je keramiek uit de sixties en hou je ook van lampen en textiel uit die tijd? Dan bezoek je begin december de puike Design Classic beurs in Düsseldorf.

Beurzen van vintagedesign richten zich voornamelijk tot wie meubels of lampen zoekt en minder tot de verzamelaars van vintage glas, keramiek of textiel. De Design Classic beurs in Düsseldorf, die toch al bestaat sinds 1999 heeft dus een ruimer aanbod in huis. Naast handelaren staan er ook nogal wat verzamelaars die iets van hun collectie willen afstoten.

Daarnaast zijn er ook enkele boekhandelaren met naslagwerken voor verzamelaars. Kortom dit is een echt verzamelaarsbeurs gericht tot wie van vintage kunst en design houdt.

Op zaterdag 1 december worden de standen opgebouwd, maar kan je vanaf 16u binnen als handelaar. Ik vermoed dat daarop streng wordt toegezien. Voor het grote publiek opent Design Classic Düssseldorf op zondag 2 december van 11 tot 18u. Adres: Blumengrossmarkt, Ulemenstrasse 275, 40468 Düsseldorf, www.designclassic.de

Piet Swimberghe

Verzamel je keramiek uit de sixties en hou je ook van lampen en textiel uit die tijd? Dan bezoek je begin december de puike Design Classic beurs in Düsseldorf. Beurzen van vintagedesign richten zich voornamelijk tot wie meubels of lampen zoekt en minder tot de verzamelaars van vintage glas, keramiek of textiel. De Design Classic beurs in Düsseldorf, die toch al bestaat sinds 1999 heeft dus een ruimer aanbod in huis. Naast handelaren staan er ook nogal wat verzamelaars die iets van hun collectie willen afstoten. Daarnaast zijn er ook enkele boekhandelaren met naslagwerken voor verzamelaars. Kortom dit is een echt verzamelaarsbeurs gericht tot wie van vintage kunst en design houdt. Op zaterdag 1 december worden de standen opgebouwd, maar kan je vanaf 16u binnen als handelaar. Ik vermoed dat daarop streng wordt toegezien. Voor het grote publiek opent Design Classic Düssseldorf op zondag 2 december van 11 tot 18u. Adres: Blumengrossmarkt, Ulemenstrasse 275, 40468 Düsseldorf, www.designclassic.de Piet Swimberghe