Kaat Tilley, Diane Von Furstenberg, ... heel wat modeontwerpsters wagen zich de laatste tijd - met wisselend succes - aan het ontwerpen van meubels en interieur. Ook de Belgische Chris Janssens bewandelt momenteel het interieurpad.

Zo tekende ze in 2009 de herfstcollectie tafellinnen voor Blokker. In de zomer van 2010 volgde de zomercollectie, die zowel uit linnen voor de huiskamer, de keuken als de slaapkamer bestond.

Haar nieuwste project omvat servies voor Blokker. Dat bestaat uit verschillende soorten borden en een koffiekan met bijbehorend suikerpotje en melkkannetje. Het servies uit wit porselein draagt het logo van de modeontwerpster.

Elien Haentjens

Het servies van Chris Janssens is vanaf september verkrijgbaar in de Blokker-winkels. De prijzen schommelen tussen 2,99 en 9,99 euro.

Kaat Tilley, Diane Von Furstenberg, ... heel wat modeontwerpsters wagen zich de laatste tijd - met wisselend succes - aan het ontwerpen van meubels en interieur. Ook de Belgische Chris Janssens bewandelt momenteel het interieurpad. Zo tekende ze in 2009 de herfstcollectie tafellinnen voor Blokker. In de zomer van 2010 volgde de zomercollectie, die zowel uit linnen voor de huiskamer, de keuken als de slaapkamer bestond. Haar nieuwste project omvat servies voor Blokker. Dat bestaat uit verschillende soorten borden en een koffiekan met bijbehorend suikerpotje en melkkannetje. Het servies uit wit porselein draagt het logo van de modeontwerpster. Elien HaentjensHet servies van Chris Janssens is vanaf september verkrijgbaar in de Blokker-winkels. De prijzen schommelen tussen 2,99 en 9,99 euro.