Charles Clary is een opkomend talent in Amerika. Het is een kunstenaar, gespecialiseerd in het maken van reliëfsculpturen, waarbij hij lagen van handgesneden papier gebruikt. Clary's werk is tastbaar, kleurrijk en soms ingewikkeld.
Ieder stuk bestaat uit meerdere opeengestapelde lagen papier, die precies uit de muur lijken te komen of erin opgaan. De meeste van zijn kunstwerken zijn doeken die hij op de muur monteert. Uit die canvasdoeken snijdt Charles Clary stukken, waardoor de lagen eronder tevoorschijn komen.

Voor de knipsels vindt hij inspiratie bij natuurlijke en organische vormen, zoals bacteriën of topografische samenstellingen.

Aïsa Knockaert

Charles Clary is een opkomend talent in Amerika. Het is een kunstenaar, gespecialiseerd in het maken van reliëfsculpturen, waarbij hij lagen van handgesneden papier gebruikt. Clary's werk is tastbaar, kleurrijk en soms ingewikkeld. Ieder stuk bestaat uit meerdere opeengestapelde lagen papier, die precies uit de muur lijken te komen of erin opgaan. De meeste van zijn kunstwerken zijn doeken die hij op de muur monteert. Uit die canvasdoeken snijdt Charles Clary stukken, waardoor de lagen eronder tevoorschijn komen. Voor de knipsels vindt hij inspiratie bij natuurlijke en organische vormen, zoals bacteriën of topografische samenstellingen.Aïsa Knockaert