In de categorie 'mooist ingerichte café' streed het designcafé uit Sint-Niklaas nog als enige Europese finalist tegen zes andere pareltjes. Café Moby341 uit Melbourne ging met de eerste plaats aan de haal.

King George Café, een lunchspot en koffiebar, werd ontworpen en ingekleed door het gelijknamige creatieve agentschap King George dat erboven huist. Naast een groene urban jungle en typisch Engelse bibliotheek heeft de zaak nog een aantal andere indrukwekkende eyecatchers, zoals de grote marmeren bar met daarboven een speciale verlichtingscarrousel.

King George Café, Driekoningenstraat 48, 9100 Sint-Niklaas, kinggeorgecafe.be.

King George, King George
King George © King George
King George, King George
King George © King George
In de categorie 'mooist ingerichte café' streed het designcafé uit Sint-Niklaas nog als enige Europese finalist tegen zes andere pareltjes. Café Moby341 uit Melbourne ging met de eerste plaats aan de haal. King George Café, een lunchspot en koffiebar, werd ontworpen en ingekleed door het gelijknamige creatieve agentschap King George dat erboven huist. Naast een groene urban jungle en typisch Engelse bibliotheek heeft de zaak nog een aantal andere indrukwekkende eyecatchers, zoals de grote marmeren bar met daarboven een speciale verlichtingscarrousel.