De Mechelse meubelfabrikant Bulo gaat samenwerking aan met ontwerpster Veronique Branquinho. De ontwerpster zal Bulo voortaan adviseren bij de kleur en - materiaalkeuze in nieuwe en bestaande meubelcollecties. Veronique Branquinho, een van de succesvolle alumni van de Modeacademie, slaat de handen in mekaar met de creatieve meubelfabrikant Bulo. Creatief directeur Jan Aerts van de Mechelse meubelfabrikant legt uit dat 'de samenwerking perfect past in de benadering van Bulo dat meubelen niet enkel moeten voldoen aan louter functionele behoeften maar dat elementen als tactiliteit, comfort en materiaalgebruik evenwaardige parameters zijn.'

De eerste collecties worden verwacht tegen december 2013. Deze maand verschijnt er bovendien een boek over Bulo bij uitgeverij Manteau. (LP)

De Mechelse meubelfabrikant Bulo gaat samenwerking aan met ontwerpster Veronique Branquinho. De ontwerpster zal Bulo voortaan adviseren bij de kleur en - materiaalkeuze in nieuwe en bestaande meubelcollecties. Veronique Branquinho, een van de succesvolle alumni van de Modeacademie, slaat de handen in mekaar met de creatieve meubelfabrikant Bulo. Creatief directeur Jan Aerts van de Mechelse meubelfabrikant legt uit dat 'de samenwerking perfect past in de benadering van Bulo dat meubelen niet enkel moeten voldoen aan louter functionele behoeften maar dat elementen als tactiliteit, comfort en materiaalgebruik evenwaardige parameters zijn.' De eerste collecties worden verwacht tegen december 2013. Deze maand verschijnt er bovendien een boek over Bulo bij uitgeverij Manteau. (LP)