In Oudenaarde ontdek je het meest trendy benzinestation van Vlaanderen: bRoodstop. Je kunt er niet alleen tanken, maar er is ook schitterend wegrestaurant in een hedendaags loftdecor. Er worden zelfs kunst en vintagedesign geëxposeerd.

Tijdens het weekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 november kan je er terecht voor een uitgebreide kook- en keukenshopping. Er worden tafels, stoelen en kookgerei aangeboden van vermaarde designers, plus een kunstentoonstelling. Natuurlijk wordt er ook gekookt.

Piet Swimberghe.

Vrijdag is bRoodstop open van 18 tot 21u, zaterdag en zondag van 10 tot 19u. Adres: Deinzestraat 63 te Oudenaarde.

In Oudenaarde ontdek je het meest trendy benzinestation van Vlaanderen: bRoodstop. Je kunt er niet alleen tanken, maar er is ook schitterend wegrestaurant in een hedendaags loftdecor. Er worden zelfs kunst en vintagedesign geëxposeerd.Tijdens het weekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 november kan je er terecht voor een uitgebreide kook- en keukenshopping. Er worden tafels, stoelen en kookgerei aangeboden van vermaarde designers, plus een kunstentoonstelling. Natuurlijk wordt er ook gekookt.Piet Swimberghe. Vrijdag is bRoodstop open van 18 tot 21u, zaterdag en zondag van 10 tot 19u. Adres: Deinzestraat 63 te Oudenaarde.