Ampersand House is een aparte galerie zonder open deuren. Het is immers een privéwoning die door zijn bewoners, nu en dan, wordt opengesteld. Dat is ook nu weer het geval voor een boeiende expo over Braziliaanse kunst en design.

Naast klassiekers, onder meer van Sergio Rodrigues, wordt ook hedendaagse design getoond van onder meer Martin Eisler, Alberto Reis, Carlo Hauner en Giuseppe Scapinelli. De aandacht gaat vooral naar designers met een duidelijke Bauhausstempel. Naast design wordt er ook hedendaagse kunst getoond, zoals tekeningen van Paulo Climachauska, schilderijen van Monica Nador, Mariannita Luzzati, foto's van Vincente de Melo en Luiz Braga.

Maar ook juwelen van Bettina Terepins en Vera Cortez zijn er te zien, alsook modeaccessoires van Ronaldo Fraga.

Piet Swimberghe

Ampersand House is een aparte galerie zonder open deuren. Het is immers een privéwoning die door zijn bewoners, nu en dan, wordt opengesteld. Dat is ook nu weer het geval voor een boeiende expo over Braziliaanse kunst en design. Naast klassiekers, onder meer van Sergio Rodrigues, wordt ook hedendaagse design getoond van onder meer Martin Eisler, Alberto Reis, Carlo Hauner en Giuseppe Scapinelli. De aandacht gaat vooral naar designers met een duidelijke Bauhausstempel. Naast design wordt er ook hedendaagse kunst getoond, zoals tekeningen van Paulo Climachauska, schilderijen van Monica Nador, Mariannita Luzzati, foto's van Vincente de Melo en Luiz Braga. Maar ook juwelen van Bettina Terepins en Vera Cortez zijn er te zien, alsook modeaccessoires van Ronaldo Fraga. Piet Swimberghe