CASE STUDYO, producent en uitgever van limited edition artist series presenteert samen met de grafische artiest Andy Rementer hun nieuwe artist samenwerking: People Blocks. Deze kleurrijke houten figuren vrolijken ieder interieur op. CASE STUDYO is geen galerij zoals in de traditionele zin van het woord, maar producent en uitgever van limited edition artist series die ze creëren in samenwerking met hedendaagse artiesten. Eerder werkten ze al samen met artiesten zoals Parra, Steven Harrington, Kimou Meyer, Stephen 'Calma' Doitschinoff, Steve Powers, Todd 'REAS' James, Boris Tellegen, Horfee en skatelegende Ed Templeton.

Deze keer levert CASE STUDYO samen met de gevierde grafisch artiest Andy Rementer uit de VS een speelse samenwerking af: People Blocks.

De serie bestaat uit vier ludieke houten personages die Rementer volledig gemaakt en geschilderd heeft met de hand. De individuele stukken zijn onderling inwisselbaar, zodat ze keer op keer opnieuw kunnen samengesteld worden tot nieuwe karakters of abstracte kunstwerkjes.

'In deze reeks is heel duidelijk het werk van Rementer terug te vinden', licht oprichter en creative director Mathieu Van Damme toe, 'felle kleuren, een gedurfd decoratief patroon en een zekere humor en speelsheid in de blocks'.

Deze limited edition bestaat uit 12 versies. De figuren Antoine, Fabienne, Jean en François meten elk tussen 30cm en 40cm groot en worden individueel verkocht en verpakt in een houten box met print. Elk beeldje komt met een certificaat van authenticiteit, ondertekend en genummerd door de artiest. De People Blocks zijn vanaf 5 november beschikbaar via http://www.casestudyo.com/. Eén beeldje kost € 275 en de volledige set met 4 figuurtjes kan u aanschaffen voor 1000 euro.

Wie is Andy Rementer?

Andy Rementer is een grafisch artiest uit Amerika, bekend omwille van zijn vrolijke en simpele tekeningen. Hij studeerde af aan The University of the Arts in 2004. Na gewerkt te hebben bij Fabrica in Noord Italië, trok hij terug naar de Oostkust waar hij zijn tijd verdeelde tussen tekenen, schilderen en zijn eerste graphic novel uit de grond stampen. Zijn kleurrijk en levendig werk is al door heel wat bekende media gebruikt, waaronder The New York Times, MTV, The New Yorker en Le Monde. Ook exposeerde hij al over heel de wereld. (LP)

CASE STUDYO, producent en uitgever van limited edition artist series presenteert samen met de grafische artiest Andy Rementer hun nieuwe artist samenwerking: People Blocks. Deze kleurrijke houten figuren vrolijken ieder interieur op. CASE STUDYO is geen galerij zoals in de traditionele zin van het woord, maar producent en uitgever van limited edition artist series die ze creëren in samenwerking met hedendaagse artiesten. Eerder werkten ze al samen met artiesten zoals Parra, Steven Harrington, Kimou Meyer, Stephen 'Calma' Doitschinoff, Steve Powers, Todd 'REAS' James, Boris Tellegen, Horfee en skatelegende Ed Templeton. Deze keer levert CASE STUDYO samen met de gevierde grafisch artiest Andy Rementer uit de VS een speelse samenwerking af: People Blocks. De serie bestaat uit vier ludieke houten personages die Rementer volledig gemaakt en geschilderd heeft met de hand. De individuele stukken zijn onderling inwisselbaar, zodat ze keer op keer opnieuw kunnen samengesteld worden tot nieuwe karakters of abstracte kunstwerkjes. 'In deze reeks is heel duidelijk het werk van Rementer terug te vinden', licht oprichter en creative director Mathieu Van Damme toe, 'felle kleuren, een gedurfd decoratief patroon en een zekere humor en speelsheid in de blocks'. Deze limited edition bestaat uit 12 versies. De figuren Antoine, Fabienne, Jean en François meten elk tussen 30cm en 40cm groot en worden individueel verkocht en verpakt in een houten box met print. Elk beeldje komt met een certificaat van authenticiteit, ondertekend en genummerd door de artiest. De People Blocks zijn vanaf 5 november beschikbaar via http://www.casestudyo.com/. Eén beeldje kost € 275 en de volledige set met 4 figuurtjes kan u aanschaffen voor 1000 euro. Wie is Andy Rementer? Andy Rementer is een grafisch artiest uit Amerika, bekend omwille van zijn vrolijke en simpele tekeningen. Hij studeerde af aan The University of the Arts in 2004. Na gewerkt te hebben bij Fabrica in Noord Italië, trok hij terug naar de Oostkust waar hij zijn tijd verdeelde tussen tekenen, schilderen en zijn eerste graphic novel uit de grond stampen. Zijn kleurrijk en levendig werk is al door heel wat bekende media gebruikt, waaronder The New York Times, MTV, The New Yorker en Le Monde. Ook exposeerde hij al over heel de wereld. (LP)