Acht interessante webshops voor design

Shoppen is fun, maar met het gure Belgische weer blijven we toch liever gezellig binnen. Gelukkig valt er anno 2013 heel wat moois te vinden online. Wij selecteerden voor u acht interessante webshops voor design. Soms is een nieuw interieur slechts 1 klik van u verwijderd…

Shoppen is fun, maar met het gure Belgische weer blijven we toch liever gezellig binnen. Gelukkig valt er anno 2013 heel wat moois te vinden online. Wij selecteerden voor u acht interessante webshops voor design. Soms is een nieuw interieur slechts 1 klik van u verwijderd…

Triitme Triitme is een online webshop die gratis levert in België. Het platform biedt Europees design aan voor zowel binnen als buiten. Bekijk ook zeker het online magazine waar je achtergrondinformatie kan vinden over de designers. De webshop van Triitme wordt iedere dag vernieuwd en de producten zijn telkens maar voor een beperkte tijd ‘for sale’. Bovenaan de pagina kan je zien hoeveel dagen, uren, minuten, en zelfs seconden een stuk nog beschikbaar is – gevaarlijk voor de designfreak die bezwijkt onder tijdsdruk. Het aanbod op de webshop varieert van ontwerpen van opkomend talent tot stuks van gevestigde namen. De groottes en prijzen van de producten zijn ook erg uiteenlopend. Voor elk wat wils dus.

http://www.triitme.com/

Mookum

Het Belgische designplatform Mookum heeft als doel de jonge Belgische designers een hart onder de riem te steken en vooruit te helpen op professioneel vlak. Het platform gaat actief op zoek naar jong ontwerptalent in België en produceert hun designs die vervolgens te koop aangeboden worden op hun webshop. Bij Mookum kan je dus origineel Belgisch design vinden voor betaalbare prijzen.

http://www.mookum.com/

Hayhouse

Hayhouse is de Belgische online verdeler van het Deense design van Hay. Het succesverhaal van het Deense designmerk kan verklaard worden door de democratische prijzen en de populaire Scandinavische look van hun producten. Het meubel- en decoratiemerk opende eerder in oktober voor het eerst een flagshipstore in Antwerpen. Zij die geen tripje naar de Scheldestad willen maken, kunnen dus terecht op deze webshop.

http://www.hayhouse.be/

Baroness O. De Belgische webshop Baroness O. werd opgericht in 2011 door de zussen Line en Anne. Het is intussen een gevestigde naam geworden in het webshoplandschap. Neem ook zeker een kijkje op de blog van Baroness O. waar je inspirerende verhalen over design en designers kan vinden.

http://baronesso.com/ Finnish Design Shop

Het doel van de Finnish Design Shop is om hun passie voor het Finse – en Scandinavische – design te delen en te verspreiden. Je kan er klassiekers vinden, maar ook frissere ontwerpen door ontwerpers van de nieuwe garde. Zo hopen ze de nieuwe generatie vooruit te helpen en een interessant en ruim aanbod te presenteren aan hun cliënteel.

http://www.finnishdesignshop.com/

Nordic Living Nordic Living is een Belgische webshop voor Scandinavisch design. In hun aanbod kunnen we merken zoals Bloomingville, House Doctor en Nordal terugvinden. De oprichtster, Jonah Samyn, is een interieurfotografe met een voorliefde voor de Scandinavische levensstijl en design uit het hoge Noorden. De collectie wisselt regelmatig en de nadruk ligt op woonaccessoires, verlichting en kleinmeubilair.

http://www.nordicliving.be

Decovry

Decovry organiseert exclusief voor haar leden (lid worden is gratis) een wekelijkse verkoop van een achttal ongeziene design en decoratie merken van internationale ontwerpers. Bij de selectie van de stukken besteden ze veel aandacht aan het verhaal achter de designers en merken. Door rechtstreeks met de merken samen te werken kunnen ze exclusieve producten aan bijzondere kortingen aanbieden. Je kan er een brede waaier aan design en decoratie vinden.

http://www.decovry.com

Bohero

Bij Bohero kan je een erg ruim aanbod aan design vinden. De webshop garandeert een veilige verscheping naar België en laat enkel bestellingen toe van producten die in stock zijn. Op de webshop zijn ontwerpen van Alessi, Pieter Stockmans, Stelton, en vele anderen te vinden.

http://www.bohero.eu

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content