Een aquarium maakt meestal geen deel uit van de collectie designtopstukken in uw woning. Dit betekent echter niet dat het per se moet afsteken tegen uw strak interieur. U kan uw vissen ook een trendy verblijfplaats gunnen. Het Britse bedrijf 'Reef One' heeft misschien een oplossing.

'Reef One' ontwierp de aquariumcollectie 'BiOrb Life Aquaria'. Deze handgemaakte visverblijven hebben een strak design en passen in vrijwel iedere woning. De collectie is vervaardigd uit een dun laagje acryl met een transparante voor- en achterkant.

Deze 'BiOrb Life Aquaria' fleurt niet enkel uw leefruimte op, ook de huisdiertjes worden er beter van. Het LED verlichtingssysteem bootst immers een dagcyclus na, waardoor de vissen het gevoel hebben in een natuurlijke omgeving te verblijven. Zo vertoeven ze achtereenvolgens in een zonsopgang, stralende middagzon en prachtige zonsondergang om 's nachts in een betoverend blauw maanlicht te zwemmen.

Het water van de vistank wordt gezuiverd met een filter, naargelang het aantal en de grootte van de vissen moet deze om de vier à acht weken worden vervangen.

Het Britse bedrijf 'Reef One' ontwerpt innovatieve producten voor de wereldwijde aquariummarkt. De aquariums zijn verkrijgbaar bij de Antwerpse webshop 'Design Gadgets'.

Ruth Vanden Berghe

De BiOrb is verkrijgbaar in Chili Red, Ice White en Piano Black. De prijs is afhankelijk van de inhoudscapaciteit: 30l (265 euro), 45l (315 euro), 60l (355 euro).

Een aquarium maakt meestal geen deel uit van de collectie designtopstukken in uw woning. Dit betekent echter niet dat het per se moet afsteken tegen uw strak interieur. U kan uw vissen ook een trendy verblijfplaats gunnen. Het Britse bedrijf 'Reef One' heeft misschien een oplossing.'Reef One' ontwierp de aquariumcollectie 'BiOrb Life Aquaria'. Deze handgemaakte visverblijven hebben een strak design en passen in vrijwel iedere woning. De collectie is vervaardigd uit een dun laagje acryl met een transparante voor- en achterkant. Deze 'BiOrb Life Aquaria' fleurt niet enkel uw leefruimte op, ook de huisdiertjes worden er beter van. Het LED verlichtingssysteem bootst immers een dagcyclus na, waardoor de vissen het gevoel hebben in een natuurlijke omgeving te verblijven. Zo vertoeven ze achtereenvolgens in een zonsopgang, stralende middagzon en prachtige zonsondergang om 's nachts in een betoverend blauw maanlicht te zwemmen.Het water van de vistank wordt gezuiverd met een filter, naargelang het aantal en de grootte van de vissen moet deze om de vier à acht weken worden vervangen. Het Britse bedrijf 'Reef One' ontwerpt innovatieve producten voor de wereldwijde aquariummarkt. De aquariums zijn verkrijgbaar bij de Antwerpse webshop 'Design Gadgets'.Ruth Vanden Berghe De BiOrb is verkrijgbaar in Chili Red, Ice White en Piano Black. De prijs is afhankelijk van de inhoudscapaciteit: 30l (265 euro), 45l (315 euro), 60l (355 euro).