Het wereldwijde web is een trendy webwinkel rijker: www.magicwalls.com.

U vindt er trendy muurstickers voor ieders smaak, jong of oud. Het huidige aanbod is nog bescheiden, maar zal in de toekomst nog uitgebreid worden.

Er zijn twee lijnen: de 'Living Collection', met originele concepten voor iedere ruimte, en de 'Kids Collection', met magische ontwerpen die van de kinderkamer een sprookjesland maken.

U kunt de muurstickers makkelijk in enkele minuten plaatsen en later terug verwijderen. De bovenste laag is flinterdun, waardoor het lijkt alsof het op uw muur geschilderd werd. De stickers zijn geschikt voor allerlei ondergronden, van glad geverfde muren en houten meubelen tot zelfs koelkasten.

Het brein achter de webwinkel is Tom Nulens. Hij is gespecialiseerd in grafische vormgeving en fotografie. In 2006 richtte hij het bedrijf Sodafish, dat de webwinkel uitbaat, op.

Aisa Knockaert

Het wereldwijde web is een trendy webwinkel rijker: www.magicwalls.com. U vindt er trendy muurstickers voor ieders smaak, jong of oud. Het huidige aanbod is nog bescheiden, maar zal in de toekomst nog uitgebreid worden. Er zijn twee lijnen: de 'Living Collection', met originele concepten voor iedere ruimte, en de 'Kids Collection', met magische ontwerpen die van de kinderkamer een sprookjesland maken. U kunt de muurstickers makkelijk in enkele minuten plaatsen en later terug verwijderen. De bovenste laag is flinterdun, waardoor het lijkt alsof het op uw muur geschilderd werd. De stickers zijn geschikt voor allerlei ondergronden, van glad geverfde muren en houten meubelen tot zelfs koelkasten. Het brein achter de webwinkel is Tom Nulens. Hij is gespecialiseerd in grafische vormgeving en fotografie. In 2006 richtte hij het bedrijf Sodafish, dat de webwinkel uitbaat, op.Aisa Knockaert