De tip van Alex luidt 'wees heel kieskeurig in het uitkiezen van decoratiestuks'. Hoe ze weten of ze een item in huis willen halen? Als ze er vrolijk en gelukkig van worden. Het koppel wil graag een proper en ruim appartement, zodat ze kunnen genieten van de open ruimtes. Na het werk dansen ze immers graag in de woonkamer als ontspanning. De loft zou zo in een interieurmagazine kunnen staan, maar dankzij de persoonlijke touches zie je toch dat het een echte, gezellige woonst is.

Cat Li en Alex staan op het punt te verhuizen naar New York. Hopelijk mogen we ons opnieuw aan een inspiratie-video verwachten op Apartment Therapy wanneer het koppel zich heeft gevestigd in de Big Apple.

Klik hier voor alle beelden.

Loft van Cat & Alex, -
Loft van Cat & Alex © -
Loft van Cat & Alex, -
Loft van Cat & Alex © -
Loft van Cat & Alex, Pinterest
Loft van Cat & Alex © Pinterest
De tip van Alex luidt 'wees heel kieskeurig in het uitkiezen van decoratiestuks'. Hoe ze weten of ze een item in huis willen halen? Als ze er vrolijk en gelukkig van worden. Het koppel wil graag een proper en ruim appartement, zodat ze kunnen genieten van de open ruimtes. Na het werk dansen ze immers graag in de woonkamer als ontspanning. De loft zou zo in een interieurmagazine kunnen staan, maar dankzij de persoonlijke touches zie je toch dat het een echte, gezellige woonst is. Cat Li en Alex staan op het punt te verhuizen naar New York. Hopelijk mogen we ons opnieuw aan een inspiratie-video verwachten op Apartment Therapy wanneer het koppel zich heeft gevestigd in de Big Apple. Klik hier voor alle beelden.