Gisteren was het feest in Milaan. De zon scheen, er kwam een massa volk over de vloer en wij gooiden onze boxen vol bier open.

We hadden dan ook reden genoeg om te vieren. 's Ochtends vroeg (10 uur is hier voor ons echt al vroeg - het opbouwen maar vooral de nightly cocktails beginnen zwaar te wegen) was het koppen lopen in Via Ventura 6. Dat is natuurlijk leuk voor de ontwerpers: zoveel aandacht krijg je niet vaak. Maar het is ook best lastig: ze moeten de hele dag hetzelfde praatje doen én ook nog eens zo'n 12 uur per dag rechtstaan.

Reden genoeg voor ons om voor wat ontspanning te zorgen dus. Vorige week al stuurden we "ons bier" naar Milaan, want als Belgen kan je natuurlijk niet met een flauw buitenlands biertje een feestje geven. Om het helemaal compleet te maken gingen we - Madame Pheip gewijs - aan de wafelenbak. Op en top Belgisch dus en zo lekker dat ook wel bekende buitenlandse koppen ons feestje lustten, want ook Stefan Nilsson (een Zweedse trendwatcher) kwam langs om wat te ontdekken.

's Avonds trokken we met zo goed als alle ontwerpers naar Bar Basso om nog wat verder te feesten. Met zoveel succes dat we daarvan geen foto's gaan tonen. En nu trekken we Lambrate in om Belgische ontwerpers te spotten. Hopelijk met even veel succes!

Foto's en tekst: Yves Drieghe

Gisteren was het feest in Milaan. De zon scheen, er kwam een massa volk over de vloer en wij gooiden onze boxen vol bier open. We hadden dan ook reden genoeg om te vieren. 's Ochtends vroeg (10 uur is hier voor ons echt al vroeg - het opbouwen maar vooral de nightly cocktails beginnen zwaar te wegen) was het koppen lopen in Via Ventura 6. Dat is natuurlijk leuk voor de ontwerpers: zoveel aandacht krijg je niet vaak. Maar het is ook best lastig: ze moeten de hele dag hetzelfde praatje doen én ook nog eens zo'n 12 uur per dag rechtstaan. Reden genoeg voor ons om voor wat ontspanning te zorgen dus. Vorige week al stuurden we "ons bier" naar Milaan, want als Belgen kan je natuurlijk niet met een flauw buitenlands biertje een feestje geven. Om het helemaal compleet te maken gingen we - Madame Pheip gewijs - aan de wafelenbak. Op en top Belgisch dus en zo lekker dat ook wel bekende buitenlandse koppen ons feestje lustten, want ook Stefan Nilsson (een Zweedse trendwatcher) kwam langs om wat te ontdekken. 's Avonds trokken we met zo goed als alle ontwerpers naar Bar Basso om nog wat verder te feesten. Met zoveel succes dat we daarvan geen foto's gaan tonen. En nu trekken we Lambrate in om Belgische ontwerpers te spotten. Hopelijk met even veel succes! Foto's en tekst: Yves Drieghe